Üzletben dolgozók, maradtatok már bent zárás után beszélgetni a kollégákkal?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyent típusu uzlet volt (pl etterem, ruha bolt stb.).2019. máj. 19. 19:39
1/5 anonim válasza:
Nem. Kitakarítunk és megyünk haza. Minek fogyasszuk az áramot feleslegesen? Ha akarunk, elmegyünk együtt valahova, tudunk ott beszélgetni. De munka közben sem megoldhatatlan... - étterem
2/5 anonim válasza:
Mi sokat maradunk bent beszélgetni, borozni a munkahelyünkön. Igaz én üzletvezető vagyok és mind a főnökünkkel, mind a beosztottakkal nagyon jóban vagyoky egy étteremről van szó
3/5 anonim válasza:
Mi anno nem - 10 óra után nekem is meg volt a dolgom, ők is siettek haza. Szuvenírbolt.
4/5 anonim válasza:
próbáltunk, de a tulajdonom titokban leskelődött a közelben. utána meg bement a boltba és a kamerafelvételeket nézte, hogy jól csináltunk-e mindent. ha valami hiba volt, másnap leszidott és nem hozott főtt ebédet, csak szeletelt kenyeret tejjel.
Inkább utána kiültünk a parkba és ott beszélgettünk, ha jó idő volt, télen inkább siettünk haza.
5/5 anonim válasza:
Soha. Örültem, hogy lejárt a munkaidő, amint lehetett már léptem is le onnan. Így is ott töltöttem az időm, a napom nagy részét, a fenének sem volt kedve még utána is ott szórakozni. A kollégákkal is bőven elég volt az a 8-10 óra összezárva.
Butik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!