Ti sokat szoktatok beszélgetni a kollégáitokkal a munkahelyen?
Mi nem dolgozunk sokan a helyen, így muszáj ha össze vagytok zárva, persze ígyis van olyan akit napi tíz percre látok. Komolyabban csak egy emberrel szoktam beszélni, de vele sokat, kedveljük egymást, egyel erőltetett, mert nem sok közös van bennünk, szóval csak a napi kötelező "jó reggelt, hogy vagy? Én is. Szép az idő. Szerintem is". Egyikük csendes, vele csak akkor ha munkával kapcsolatos, a néhány aki maradt, velük kölcsönösen nem szeretjük egymást, ezáltal a "jó reggelt! Viszlát"-on kívül semmi interakció nincs közöttünk.
Nem sok emberrel beszélek, de nem bánom. Engem is megszóltak, de minek jópofizzak olyanokkal, akikkel nem kedveljük egymást illetve nincs közös téma? Legyen meg az egészséges légkör, ne keverjük a sz.rt egymás háta mögött, ez a fontos. Mindenki a munkán kívüli életére koncentrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!