Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha 2 ember nem beszél egymássa...

Ha 2 ember nem beszél egymással a munkahelyen akkor melyikük ben van a hiba? Talál mindkettőben?

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik ember szerint fehér a fal, a másik szerint még fekete, akkor kinek van igaza? Kb ennyi értelme van a kérdésednek
2017. nov. 8. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy egyikben sem, csak nem kompatibilisek egymással, nem kötelező a kommunikáció. Amennyiben a munka miatt mégis, -ezt kéne megcsinálni holnapra- és ilyesmi mondatokkal ki is merülhet a beszélgetés, nem is kell több, ha nincs közös téma.
2017. nov. 8. 17:49
 3/10 vkka ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell mindig mindenkinek beszélgetnie. Nincs itt semmi hiba!
2017. nov. 8. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
attól függ. volt neken olyan kollégám aki annyira magánakvaló volt, hogy hihetetlen. még egy kenyérpirítóval is jobban ellehetett beszélgetni.
2017. nov. 8. 18:09
 5/10 anonim válasza:

A miért az mindig fontos, ezt ne felejtsük el.

Más lapon említendő, ha összevesztek valamin (akár szakmai, akár személyes jellegű dolgon), vagy egyszerűen csak nincs miről beszélniük. Nem hinném, hogy ez utóbbi akkora tragédia lenne, én sem az a típus vagyok, aki folyton minden gondolatát megosztja másokkal, és be nem áll a szája.

Kérdés, hogy a feszült-e a hallgatás? Ha igen, és kellemetlenné teszi a napot, és akadályozza a közös munkát, akkor nyilván beszélni kell erről. Hogy ki a hibás? Az egyik szerint a másik, a másik szerint az egyik...

Ha meg nem kínos a csend, mert szimplán csak nincs miről beszélni, és nem megy a munka rovására, akkor meg ez van, fölösleges rajta aggódni.

2017. nov. 8. 18:34
 6/10 A kérdező kommentje:

az utóbbi,

és az hogy nem vagyok neki szimpatikus

2017. nov. 8. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:

elég bunkó velem

mással szépen beszél

2017. nov. 8. 18:39
 8/10 A kérdező kommentje:
ügyfélszolgálaton dolgozunk
2017. nov. 8. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
A kérdésed alapján elég egyértelműen benned.
2017. nov. 8. 18:41
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben legjobb "sarokba szorítani" és megkérdezni kerek-perec, hogy mi baja van veled. Ha te normálisan beszélsz vele, akkor akkor ugyanezt neked is el kell várnod tőle. És nem kell ahhoz kedvelnie, vagy szeretnie, a normális hangnem akkor is megilleti a másikat, ha nem éppen a szíve csücske. Ez pusztán csak intelligencia kérdése.
2017. nov. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!