Mit csinálnátok benzinkutasként, ha zárás előtt 10 perccel megjelenne egy 50 fős turistabusz és az összes utas a wc-re menne?
Figyelt kérdés
Nekünk ez ma valóság volt.2019. okt. 31. 01:42
11/19 anonim válasza:
Normálisan megkérném őket, hogy ha tudják, akkor csipkedjék magukat (tehát ne álljanak le sminkelni, nézelődni, stb.), mert szeretnénk hamarosan zárni, de ennyi.
12/19 anonim válasza:
Értem, hogy fradt meg nyűgös az ember 10 perccel zárás előtt, és ilyen helyzetben nem örül, de képzeld magad a helyükbe.
Én hagynám, ha intézzék a dolgukat és zárnék később. Én se örülnék, ha megörülök, hogy végre látok egy wc lehetőséget és nem engednek be, mert zárnak. Én voltam már 13 órás buszúton és, bizony megesett, hogy,m ha nem engednek be az egyik pihenőnél a wc-re, sírva fakadtam volna.
13/19 anonim válasza:
Én beengedném őket, mert zárás előtt odaértek, de udvariasan meg is kérném őket, hogy ne tötyörögjenek. Erről eszembe jutott, hogy amikor még a postán dolgoztam, az ilyen szituációk rendszeresek voltak, az egyik "legjobb" az volt, mikor zárás előtt 5 perccel jött be az ügyfél és akkor kezdett el gratuláló levelet írni Putyinnak.
14/19 A kérdező kommentje:
Hát mi bezártuk a wc-t és megmondtam a sofőrnek, hogy 10percre innen van egy éjjel-nappali kút, menjenek oda! Szidtak, mint a bokrot, de megúsztuk.
2019. nov. 1. 02:32
15/19 anonim válasza:
Remélem, majd, ha órákon át kell visszatartanod a pisit/kakit és nagyon örülsz, hogy már csak kicsit kell kibírnod, mert megálltatok egy WC-nél, ami még nyitva van 10 percig, akkor az orrod előtt bezárják az ajtót és elzavarnak máshova.
Vagy esetleg trollkodsz...
16/19 anonim válasza:
Ezért jó 0/24-es kuton dolgozni nekem műszak vége onnantól a váltó kollégáké a terep én kútkezelőként a kinti dolgokat a kinti kollégának át adom meg beszéljük mi volt aznap kulcsot àt adom aztán lehet mèg beszélgetünk és ennyi megyek haza .
18/19 anonim válasza:
Nem kell ilyen szutyok munkát melózni
19/19 anonim válasza:
Zárás előtt 10 percel már bőven át van állítva az ajtó , hogy csak kifelé enged , plusz kútoszlopok is le vannak kapcsolva mivel a zárás nem 5 perc és az elszámolás fel írni miből mennyi fogyott ( üzemanyag ) autó gáz tartály ellenőrzés és szintén szint felírása , mosó és porszívó adatainak felirása , mosó fel takarítása , felmondás , kassza zárás , stb stb az , hogy mi 10-kor zárunk este jó ha 10:30-kor el tudunk menni haza és másnap reggel 5-kor bent vagyunk mert 6-kor nyitás egy óra van mindenre ami esete elmaradt előfordul az ilyen plusz áru feltöltés 2 műszakban dolgozunk , de van amikor egy ember egész napos benne van a pakliban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!