Milyen érzés gyárban dolgozni?
Miért lenne megalázó?
Szerintem nem az! Én szerettem gyárban dolgozni, de nem mindenki van így vele. Volt olyan hónap, amikor rengeteg túl órával és műszakkal elég szép összeget vittem haza.
Viszont ha megszolal a müszakjelző kürt, el lehet dobni a kalapácsot, és magasrol szarni a munkahelyre. Ezt mondjuk egy olyan helyen, ahol szellemi munkát végez az ember, nem lehet.
Egy eladó a szakmájába vágó helyen dolgozik, mégis türnie kell a boltvezető hülyeségét. Az nem megalázó?
Kedves kérdező, te már dolgoztál gyárban?
Amúgy gyár függő, de ha van 1 adott feladatod, egész nap csinálod, jól csinálod, akkor senkitől nem kell tűrni semmit. Én 3 évig dolgoztam, sokkal nyugodtabb volt az életem, tudtam, h megkeresek 250eFt-t havonta, tudtam előre mikor kell mennem, a normát kényelmesen vagy túl is teljesítettem. Nem kellett aggódnom semmi miatt, nem volt úgymond felelősség rajtam. Amióta váltottam sokkal stresszesebb az életem, de legalább többet keresek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!