Nők, ha a párotok sok pénzt keresne, hogy mindent biztosítson es ne kelljen nélkulozni, akkor is dolgoznátok? Vagy rossz érzés lenne, hogy mintha eltartottak lennétek, így inkább ti is próbáltok kulon ervenyesulni?
Nálunk hasonló a helyzet, dolgozom természetesen. Nem azért tanultam, hogy otthon üljek.
Ha mást nem, legalább a párod támogatásával próbálj elindítani egy kis magánvállalkozást.
Én nem bírnám hogy eltartott legyek!Aztán meg jönne az hogy semmibe nem szólhatok bele mert nem én keresem a pénzt és társai!
27/N
Párom jól keres, megtudnánk élni csak az ő fizetéséből (lényegében abból élünk, az enyém megtakarított számlára megy).
Több okból is dolgozom: 1 mi a fenét csinálnék egyedül otthon? Most pl. itthon vagyok betegen, de így is halálra unom magam. (Ezért írogatok ide, unalmamban).
2. nem azért végeztem egyetemet, hogy ne használjam a tudásom. Jó munkám van, jól keresek, szeretnék karriert.
3. Az én félretett fizetésemből 6 év alatt visszafizetük a lakáshitelt, plusz rengeteg helyre eltudtunk menni nyaralni. Jól keres a párom, de csak egy fizetésből biztos nem futna tengerentúli nyaralásokra.
4. Ki tudja mi lesz holnap, elhagy, mi a fenét csinálnék egyedül, munka nélkül?
5. Nem tudom mennyire vonzó egy nő, akinek még nincs gyereke és otthon növeszti a fenekét.
Párom olyan jól keres, hogy nem szorulunk rá az én fizetésemre. Bár én sem keresek rosszul.
Dolgozom, mert unatkoznék egyébként, és céltalannak érezném az életet. Meg egyébként is nekem fura lenne, hogy valakitől függök. Már iskolás koromban is diákmunkáztam, hogy legyen saját pénzem és ne kelljen a szüleimtől kérni.
Nekem biztonságot ad, hogy egyedül is meg tudok élni, ne szorulok más segítségére.
És persze láttam is már 50-es nőket egyedül maradni, munkaviszony, munkatapasztalat, és minden nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!