Munkaügyi perben kinek szurkolnátok a jogtalanul kirúgott kollegának vagy a cégnek, ha egy vesztes per akár további elbocsátásokhoz is vezethet?
Szimpla lenne a képlet ha a cégnek lenne sok pénze. Akkor elbukja a pert, fizet szépen és minket nem is érint.
De kevés pénze van a cégnek. Ha elbukja a pert, nem tud fizetni csak ha valamit megnyír: a béreket vagy az állományt magát.
Így kinek szurkolnátok?A kedvelt és mondvacsinált okokkal kitett kollegának vagy a gyűlölt cégnek?
"Uzletben nincs baratsag,"
A kollega meg az én viszonyom nem üzleti.. ő nem a főnököm, nem kapok tőle bért. Őt kedveltem, érdek nélkül.
A főnököt meg utálom mint a szart, méghozzá okkal és alappal.
"ha 1emberrel megtették megfogják mással is"
Az tuti, de majd akkor kell átkelni a folyón ha odaértünk.
Nem tudom, hogy kinek "szurkolnék", hiszen ez igyis úgyis egy elég gáz helyzet, de jogosnak tartanám a pert.
Az, hogy a cég szar helyzetben van a tulajok hibája/felelőssége, és az is az ő felelősségük, ha a pervesztés után meg kell nyirbálniuk a költségvetésüket. Nem lehet amögé bújva szórakozni emberek megélhetésével, hogy nem működik jól a cég.
"és az is az ő felelősségük, ha a pervesztés után meg kell nyirbálniuk a költségvetésüket. Nem lehet amögé bújva szórakozni emberek megélhetésével, hogy nem működik jól a cég."
Te magad se gondolod komolyan amit leírtál!
szerinted ha nem tudják kifizetni majd a bírósági ügyet és választhatnak hogy vagy hozzányúlnak a bérekhez vagy jön a végrehajtó és leáll a cég, mi lesz majd?
Hozzányúlnak a bérekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!