Ha egy munkahely, nem engedi azt, hogy egy nő, nő legyen, munkája által is nem hagyják, hogy elégedett legyen, akkor női vagy férfi megközelítés kell ehhez?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 15:03
11/21 A kérdező kommentje:
Nem szabad tetszeni senkinek. Nem is akarok. Nadrágot viselek, keményen dolgozok. Sokat verekedtem a jellemzésem szerint, ha nő lennék, akkor már nem ott lennék. Tehát, férfi vagyok, de igazából nő. A főnökök nem tudom miként néznek rám, mert férfiként sokat szenvedtem. Ha nőies lennék, nekem már annyi lenne.
2021. ápr. 22. 15:29
12/21 anonim válasza:
Esküszöm nem értem. Most az a gond hogy nem vehetsz szoknyát, vagy mi??
Ha nő vagy, akkor miért írod azt hogy "ha nő lennék"???
13/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy mi a probléma, pedig nő vagyok. Ha nadrágot kell hordani, az szimplán dresszkód, nem a nőiességed elleni támadás.
14/21 anonim válasza:
Na várj szerintem értem , női testben férfi lelked van? Tehát lényegében nem is szeretnél nő lenni,mert akkor nemtudnál érvényesülni?
15/21 anonim válasza:
Igazad lehet, de akkor meg nem lett volna egyszerűbb azt írni, hogy transznemű? És akkor rég érthető lenne hogy mi is a kérdés... :D
16/21 anonim válasza:
Náluk van egy dresszkód, ennyi. Akkor most transznemű vagy?
17/21 anonim válasza:
Most te férfiként eleve miért szeretnél nőként viselkedni? Csak én nem értem? :/
18/21 anonim válasza:
Most akkor az a baj, hogy férfinek születtél, de nőnek érzed magad, és ezt nem élheted meg a transzfób környezet miatt, vagy pedig nőként férfiasan kell viselkedned, különben nem vesznek komolyan?
Írhatnál egyértelműbben... :D
19/21 anonim válasza:
Most akkor alapból nő vagy vagy férfi?
20/21 qkker1 válasza:
19-es
Ezt soha nem fogjuk megtudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!