Ha egy munkahely, nem engedi azt, hogy egy nő, nő legyen, munkája által is nem hagyják, hogy elégedett legyen, akkor női vagy férfi megközelítés kell ehhez?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 15:03
1/21 anonim válasza:
Miről van szó? Mi az, hogy "nem engedi azt, hogy egy nő, nő legyen"??
3/21 A kérdező kommentje:
Hosszú. Lényeg az, hogy férfiként kell viselkedned, de a munkád akkor is leértékelésre kerül. :/
2021. ápr. 22. 15:15
4/21 anonim válasza:
Tök mindegy, mert sosem fognak hagyni érvényesülni. Amint lehet, menekülj
5/21 anonim válasza:
Hát pedig így nehéz válaszolni, hogy azt se tudjuk, miről van szó..
7/21 A kérdező kommentje:
Én férfiként viselkedek. Dolgozok. Igazából nő vagyok, de nem lehetek az, mert ez kihat a munkámra, évekig emlegetni fogom, hogy férfiként kellett viselkednem, mikor dolgoztam.
2021. ápr. 22. 15:21
9/21 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne hogy miben nyílvánul meg hogy férfiként kell viselkedned.
10/21 anonim válasza:
Amíg nem írod le, hogy ez pontosan mit takar, nem lehet érdememben választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!