A vendéglátós tulajok miből gondolják hogy csettintésre visszajön a szélnek eresztett munkaerő?
Tavaly lényegében a vendéglátásban dolgozók úgy ahogy vannak ki lettek rúgva. Jobb híján elmentek építőipariba futár szekus szektorba stb.
És ott sokan megtalálták a helyüket jobb bér stabilabb szektor.
és most a sok tulaj nyitni akar és csettint a régi szélnek eresztett gárdának hogy naaaa jöhettek!!
Miből gondolják hogy jönnek is? Miért jönnének?
Sztem akik a gyárakba menekültek azok vissza fognak menni, nem nagyon bírják az èjszakázást, stb...
Èn a válság előtt is gyárban melóztam, hozzászoktam, sok ,,menekült" meg folyamat nyavalyog meg sokuk más fele kacsingat most is...
Ugyanez az èpítőipar, azt se bírja sok csini fiú pincèr...
Amúgy kèrdező, èn is olvastam erről cikket...
Sztem akik a gyárakba menekültek azok vissza fognak menni, nem nagyon bírják az èjszakázást, stb...
Tisztában vagy vele, hogy egy vendéglátós milyen műszakokban dolgozik? Amikor hajnalban még ottvan, reggel meg már nyit? A kettő között meg eltelik talán 5 óra?
Nekik egy gyári 8 órás éjszakázás meg se kottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!