Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A vendéglátós tulajok miből...

A vendéglátós tulajok miből gondolják hogy csettintésre visszajön a szélnek eresztett munkaerő?

Figyelt kérdés

Tavaly lényegében a vendéglátásban dolgozók úgy ahogy vannak ki lettek rúgva. Jobb híján elmentek építőipariba futár szekus szektorba stb.

És ott sokan megtalálták a helyüket jobb bér stabilabb szektor.

és most a sok tulaj nyitni akar és csettint a régi szélnek eresztett gárdának hogy naaaa jöhettek!!

Miből gondolják hogy jönnek is? Miért jönnének?

2021. ápr. 19. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem elég az alapítványi iskolás kamusztorikkal telefosni az oldalt, még ezen is hőbörögsz?
2021. ápr. 19. 19:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg eggyel sem beszeltel. Errol van szo mindenutt, hogy nem lesz szakkepzett munkaero.
2021. ápr. 19. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Sztem akik a gyárakba menekültek azok vissza fognak menni, nem nagyon bírják az èjszakázást, stb...

Èn a válság előtt is gyárban melóztam, hozzászoktam, sok ,,menekült" meg folyamat nyavalyog meg sokuk más fele kacsingat most is...

Ugyanez az èpítőipar, azt se bírja sok csini fiú pincèr...

Amúgy kèrdező, èn is olvastam erről cikket...

2021. ápr. 19. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Sztem akik a gyárakba menekültek azok vissza fognak menni, nem nagyon bírják az èjszakázást, stb...

Tisztában vagy vele, hogy egy vendéglátós milyen műszakokban dolgozik? Amikor hajnalban még ottvan, reggel meg már nyit? A kettő között meg eltelik talán 5 óra?

Nekik egy gyári 8 órás éjszakázás meg se kottyan.

2021. ápr. 20. 07:03
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Azèrt nagyon remèlem, hogy a nyitásnak lesz elszívó ereje, mert most nekem azèrt nincs munkám, mert a gyárak tele vannak a vendèglátós söpredèkekkel, csomó helyen haverok, családtagok vannak... nekem meg jó formán felkopik az állam mert nincs senkim...
2021. ápr. 20. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én most is tudok olyan gyárról,ahol létszámhiány miatt csak egy műszak tud dolgozni, és válogatás nélkül veszik fel a jelentkezőket...
2021. ápr. 20. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha választanom kellene, én is szívesebben lennék pincér mint 3 műszakban gyári munkás...
2021. ápr. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!