Mikor keltek hogy beérjetek a munkába?
Kíváncsi vagyok ki mikor kel mikor munkába készülődik.
Elég időd van rá, hogy beérj?
Én hamarosan új helyen kezdek és még nem igazán tudom, mikor lenne érdemes felkelnem meg elindulom.
Nincs olyan messze igazából csak a a busznak van sok megállója ami talán fél óra lehet, de legalább ott áll meg ahova kell mennem a megadott utcába.
Nem szeretnék elkésni sosem munkából, eddig suliban voltam ott azért elnézték a késést, meg sokszor a tanárok késtek, így fura lesz most megint átváltani és felnőttként gondolkodni.
Mert a telefon átírta.
Negyed hétkor. Most ettől tudod, hogy neked mikor kell kelni?
35 perc bringával napszaktól függetlenül, ha kellemes tempóban haladok (ha sietek megvan 30 perc alatt is), busszal háztól házig 1 átszállással 1 óra - 1:15, ha menne rendesen a metró, akkor 30-35 perc lenne (metróíg 1 megálló busszal a munkahelyemtől és a lakásomtól is, le szoktam sétálni ha épp nem jön busz, 5-5 perc kB) kocsival csak éjszakára szoktam járni, odafelé 30 perc, át kell menni a városon, hazafelé hajnalban 10 perc.
Több műszakban dolgozok, ha reggeles vagyok, akkor 4:15-kor kelek, 4.40 indulok, az időjárástól függ, mivel megyek, de akkor még beérek busszal is 5.45 ig, vagy ha bringával megyek, akkor a Tescot útba ejtem reggeliért. (kovid miatt most csak 6 kor nyit így nincs friss reggelim csak előző nap elkészitett)
Bringával jobban szeretek menni, végig megyek a Duna parton pesti oldalon a Margit hídig, onnan meg a budai oldalon a bringaúton a Gellért téríg, de van amikor a Margit szigeten megyek az picit hosszabb mikor milyen kedvem van.
Fél 7kor kelek és 9kor kezdek,home officeban,vagyis itthon.
Viszont én borzasztó sok dolgot szeretek még előtte elintézni,pl reggelizés(muszáj,különben rosszul leszek),hajmosás,átpörgetem a social média felületeimet,beágyazás,mosogatógép kipakolás,szellőztetés és a napközbeni meetingek miatt muszáj szépen felöltözni legalább felülről+smink.
24N
6:20 körül kelek és 7:00-ra kéne beérjek a melóba.
5-10 percet mindig kések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!