Ti késnétek 6-10 percet vagy várnátok 1-2 órát, hogy pontosan beérjetek?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy 10-re legyek ott, de a busz 10:03-kor ér be a megállóra és 3-4 perc sétára lenne az úti célom.2016. aug. 30. 07:23
1/7 anonim válasza:
Milyen célból kell menned és hova?
miért nem szóltál nekik, hogy 10:15-re érsz oda?
2/7 anonim válasza:
Ha FONTOS dologról van szó, akkor inkább rászánnék több idöt, és PONTOSAN érnék oda - a legtöbb esetben ugyanis nem veszik jó néven a késést.
3/7 Beviz Elek válasza:
Nem szeretek késni, de ugye függ hogy miről van szó.
Én a menetrendeket nem venném készpénznek, inkább várok ott.
4/7 anonim válasza:
Ha a kocsmában várnak a haverok 10-kor, akkor dobok egy üzenetet, hogy kések kicsit. Ha állasinterjúra vagy egy fontos orvosi vizsgálatra megyek, inkább odamegyek hamarabb - ha 2 órával hamarabb érek oda, akkor is. (Más kérdés, hogy mondjuk egy interjúnál egy normális munkaadóval lehet pl erről is tárgyalni és kérni, legyen máskor a talalkozó.)
5/7 anonim válasza:
Hát ha haverokkal találkozok, akkor örülök ha kések, mert ők startból egy órás késéssel indulnak el. De ha állásinterjú vagy ilyesmi, akkor várni kell inkább.
6/7 anonim válasza:
Attól függ miről van szó. Barátokkal nem baj, írok egy üzit és ennyi, de pl állásinterjúnál baj és inkább megyek előbb.
Sajnos ilyenkor tuti van valami és nem tartják a menetrendet! Főleg mostanában majd az iskolakezdés körül!!
7/7 A kérdező kommentje:
egy cukrászdába fogok járni gyakorlatra és be kellett menni (első alkalom) de megoldottam :D 9:45-re értem oda ><"
2016. aug. 30. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!