Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti várnátok a vezérléscserével?

Ti várnátok a vezérléscserével?

Figyelt kérdés

140E van a vásárolt 2009es focusomban. 160nál van szervizkonyv szerint a csere. Illetve 8év.

8 éves lesz márciusban, mikor hazamennék Mo-ra szabadságra. Várjak e vele és otthon is ráérek cserélni? vagy inkább itt horror 450 euros áron cseréljem?

Papírszerint még nem leszek 155ezer km.nél semi márciusra. Egyébként semmi probléma nincs az autoval. szerviskonyves és ápolt kezekben volt.

2016. dec. 4. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha esetleg borul a papírforma és 150-nél elszakad és szétveri ,akkor az a 450 euró olcsó lesz ,a többihez képest:)

Döntsd el,ez így lutri.

2016. dec. 4. 12:27
 2/9 ElekTamás88 ***** válasza:

A gyártók úgy szablyák tervezik ezeket a ciklikus szerviz periódusokat, hogy az elvárt specifikációkat egy alkatrész, termék még végre tudja hajtani. De ez ugyebár csak papíron van.

Például ha van egy alkatrész, amire a gyártó azt írja, hogy 100 egységnyi erős, hidd el nekem 150re is képes hosszútávon az a termék, persze ez csak a prémium alkatrész és termékkategóriákra igaz, kínai gagyikra nem. A termék tartósságára is hasonló egységekkel lehetne ezt mutatni, azért csak lehetne, mert értelmezhető az ideális felhasználás a gépjárműveknél.

Én a helyedben megvárnám a haza jövetelt, ha anyagi gondjaid vannak, az autónak semmi baja nem lesz, a ford nem pakol kínai vezérlést az autódba! :-)

2016. dec. 4. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Én várnék. Még egy ötvenes gond nélkül benne van.

(Az ápolt kezek azt jelentik, hogy minőségi olajat kapott?

Amúgy a szervizkönyv nem jelent semmit...csak irány.)

2016. dec. 4. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:

egy német nő kapta a férjétől és most megunta kap újat, én meg megvettem. Első tulaja volt tehát.

Elég bevállalós voltam, mert mikor megvettem 360km-t kellett vele hazajönnöm. EZt gondtalanul levezettem. Az olajcseréje is mindig időszerű volt igen.

Egy kis off bocsánat, vannak karcolások amik polírral nem teljesen tüntethetőek el, érdemes ezt is inkább otthon elvégeztetni?

2016. dec. 4. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Cseréld magad,és akkor levan a gond.
2016. dec. 4. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem 156ezer van most a focusomban, 2011-es, de a 160ezres szerviznel en mindenkepp csereltetem, de lehet elotte, ha osszejon. Nem akarok varni vele mar nagyon en sem. 450 euro valoban sok, de ha benne van az anyag es munkadij ki kell birni, aztan egy jo darabig le van a gond vele...
2016. dec. 4. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Simán várnék és osztom a 2. véleményét. Ha 160 van megadva, akkor az azt jelenti, hogy 200-at simán elmenne egyébként is.
2016. dec. 4. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
A használt autó előélete bizonytalan, a tulajdonos meg azt mond, amit akar. Ezért alap, hogy használt autó vétel után lehetőség szerint AZONNAL vezérműszíj-csere és olajcsere.
2016. dec. 4. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nagyon biztos vagy benne, hogy nem volt tekerve a km, akkor várhatsz még vele 150 ezerig. De én már most lecserélném. Meg amúgy is a szíj elöregszik néhány év után, általában 5 év után már érdemes cserélni. Szóval cseréld csak le.
2016. dec. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!