Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viselkedést/gesztikulációt várnátok el attól, akiben valóban tudatosul, hogy a házasságának vége?
Röviden a sztori (reszletekbe ne meruljetek,ne kombináljatok, kerdes egyertelmű)
10 eve együtt, 1 ev hazassag, 7 honapos terhesen kiboriotd a bilit , hogy tudsz arrol, hogy egy exevel messengerezik es talalkozot szervez.Habár te sose olvastal szexrol az uzenetek kozott, egyertelmu volt, hogy nem kavezni akarnak. Szembesítés utan elviharzol (a férj tagad, te vagy a hülye).4 nap telik el mire ujra beszeltek szemelyesen. (Addig is tobbszor probalt hivni,nem vetted fel, sms es messengeren keresztul pedig már bán mindent).
2 órás beszélgetés. Uj info szamodra -amit eddig sejtettel-, hogy volt egyszer sexről is téma. Sajnal mindent, bizonyitani akar. Szeret téged es a gyereket...es azt allitja soha sem talalkozott volna a növel, csak az egóját simogatta a dolog. Szájkarate volt részéről csak.Osszepakolsz néhany cuccot es elmész,mert porig alázottnak erzed magad es ugy gondolod tobbe nem tudnal benne bizni.
Mivel nem tudod eldonteni hogy mit bán igazán...úgy legbelül...mélyen:
1. A megszokott, nyugodt kis életét, tarsadalmi szabalyoknak megfelelő modellt.
2.Azt, hogy megbantott, es hogy elveszithet téged.
Ezert utoljára probara tennéd, hogy valóban meg tud-e "semmisülni", mint Te abban a pillanatban mikor megtudtad mire készulnek.
Elhivod egy etterembe elmo dani mire jutottal. Eloadod hogy reszedrol ennyi, ezert meg azert. Keptelen vagy ujra kezdeni vele.
Milyen reakciót várnál el egy embertől akiből tényleg kiolted a remény utolsó szikráját is? Amikor rájön, hogy saját hibájából megsemmisült az élete?
Annyit még hogy szerintem, ha cirkuszolni kezdene, neki állna feljebb akor egyértelmű, hogy szinjatek volt az egész. A valosagban nem banta meg es nem fogta fel annak sullyát, hogy tényleg elveszthet mindent.
Ugyanakkor milyen reakciot varnatok attol akiben abban a pillanatban tudatosul az hogy elvesztette azt akit szeretet?
Amikor lebuktattam az ex ferjemet akkor vehemensen tagadta, h barmit is csinalt volna, sot kozolte h hallucinalok. Aztan megmutattam neki a no imeljet ami az o levelezesuk, csak kinyomtattam, akkor csak nezett ki a fejebol, de bocsanatot soha, egyszer sem kert.
Valni abszolut nem akart, szerette volna ha ujra kezdjuk, komolyan mintha valami mas bolygorol jott volna es szamara furcsa volt h ezek fenyeben mar nem fekszem le vele:-)))Szoval megbanast ott es akkor nem lattam rajta, az egyik elso mondata az volt h n mondjam el a szuleimnek (imadja a szuleimet, neki az en csaladom a "csalad").
Amikor kitettem akkor sirt, meg azon agonizalt h mi lesz velem nelkule, megfozott elore, kitett egy kupac receptet, bevasarolt, atutalta az egesz fizujat (sosem kertem tole) es elment.
Meg honapokkal kesobb is megprobalt visszajonni....tudom, h nagyon szeretett es szeret is most is, es azota mar sokszor bocsanatot kert de amikor "kellett volna" h bocsanatot kerjen, akkor semmit nem szolt:-)))
Sztem akiben tudatosul h elvesztette azt akit szeret az nem probalkozik, hanem mondjuk sir, meg ilyen apatikus allapotban van, de sztem ez egyenfuggo.
Mert ha akkor kér bocsánatot akkor mit csinálsz 3-as ?
Nehogy be akard már mesélni, hogy akkor azt mondod, spongyát rá. Pláne, hogy még ecsetelgeted, milyen jó csúszni-mászni látni :)
30/f
Van, aki csak ül és néz ki a fejéből.
Nem lehet tudni, mit csinál vagy a fejében mi zajlik.
Csak azt számítsd bele, hogy ő is érző ember, és ha "próbára teszed", akkor részéről ott vége. És utána neked kell nála puncsolni, hogy nem úgy gondoltad.
Mondjuk ezt-Akkor menj a francba és rúgj fel mindent te önző hisztis liba!Viszont arról ne is álmodj,hogy kizárhatsz a gyerekem életéből.
Ezt a következtetést az alapján voltam le,hogy ha a nők csúszást mászást kontroll átadást látnak,akkor eltaposnak és a legkeményebb büntetést szabják ki.
ezért is a legsúlyosabb hiba nő kezébe döntést-választást adni ilyen komoly helyzetbe.
viszont ha azt látja,hogy én megvagyok magamban is ugyanolyan boldogan és aki itt vesztes lehet az csakis ő,akkor benyelik a békát.
4# 6#
Mi a f***sz? Mi a f***sz??? Nehogy már a pasinak álljon feljebb mikor ő kacsingatott másfele nem a nő!
A kérdező nagyon helyesen teszi ha nem bocsát meg neki! Egy esély van! Ha nem tudtok a farkatokon uralkodni akkor fel is út, le is út! A gyereket meg akkor láthatná amikor én azt megengedem!
Kérdező! Akkor leszel egy hülye állat ha visszafogadod. Nehogy megtévesszen az alszenteskedése!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#6 Ahogy a leirásban is megadtam, ha ahhoz hasonló lenne a megnyilvánulása amit írsz, biztos, hogy nem a szeretett nő elvesztésében omlott össze,hanem a kényelmes,biztosnak hitt életének elvesztésébe...és ekkor jön elő -a férgekből- a ki ha én nem(?) stílus.
Ha ezt produkája egyértelmű, hogy az esély örökre elment.
Ez egy végső próbatétel. Ha látom ahogy megjárja a hetedik bugyrot, amit velem is megjáratott 3 hét alatt akkor talán...nehezen, de megpróbálom,mert még mindig szeretem, de ez az érzés nem elég,ha a másik oldalról csak el van játsza.
Megmondtam neki, hogy 2,5,10 év mulva nem akarok arra eszmélni -ne adj Isten többed gyerekkel-, hogy "már megint kezdi".
Ha megsemmisül, új fejezet nyitunk. Játszmák nélkül. Erre nem több€ nincs szükségem. Szinteségre,Hűségre,Tiszteletre és Szeretetre van szükségem.
4-es, 3-as vagyok:
Ha akkor bocsanatot ker sem fogadom vissza, de akkor meg lenne az, hogy vegulis csak felismerte, h amit csinalt az etikatlan volt. A kimenetelen nem valtoztatott volna, ennek semmi koze semmilyen "csuszas-maszashoz", vagy jo latni valakit szenvedni....ennek egyreszt ahhoz van koze, h tagadas helyett beismerek, ha pedig beismertem akkor bocsanatot kerek mert ez kvazi egy tudomasul vetel.
Nalam ez alap. Ha megbantok valakit bocsanatot kerek, ott es akkor nem 3 honappal kesobb:-)))Mert fontos az idozites.
Egyebkent akkor sem voltam ra, most sem vagyok, sok sikert kivantam neki, irtam neki kepeslapot amin megkoszontem az elmult eveket, megvettem neki a kedvenc parfumjet, es vettem neki egy kavefozot (az enyemet akarta elvinni) es vidaman integettem neki az ablakbol amikor elhuzta a csikot.
A mai napig beszelgetunk, ismeri a ferjem, haverok vagyunk, ugyanugy eljarkal a szuleimmel kajalni, kerti partira mittomen es mindig ismerjuk az aktualis csajat:-))Sosem kivantam rosszat neki, meltosaggal is lehet valni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!