Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen viselkedést/gesztikulác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viselkedést/gesztikulációt várnátok el attól, akiben valóban tudatosul, hogy a házasságának vége?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori (reszletekbe ne meruljetek,ne kombináljatok, kerdes egyertelmű)

10 eve együtt, 1 ev hazassag, 7 honapos terhesen kiboriotd a bilit , hogy tudsz arrol, hogy egy exevel messengerezik es talalkozot szervez.Habár te sose olvastal szexrol az uzenetek kozott, egyertelmu volt, hogy nem kavezni akarnak. Szembesítés utan elviharzol (a férj tagad, te vagy a hülye).4 nap telik el mire ujra beszeltek szemelyesen. (Addig is tobbszor probalt hivni,nem vetted fel, sms es messengeren keresztul pedig már bán mindent).

2 órás beszélgetés. Uj info szamodra -amit eddig sejtettel-, hogy volt egyszer sexről is téma. Sajnal mindent, bizonyitani akar. Szeret téged es a gyereket...es azt allitja soha sem talalkozott volna a növel, csak az egóját simogatta a dolog. Szájkarate volt részéről csak.Osszepakolsz néhany cuccot es elmész,mert porig alázottnak erzed magad es ugy gondolod tobbe nem tudnal benne bizni.

Mivel nem tudod eldonteni hogy mit bán igazán...úgy legbelül...mélyen:

1. A megszokott, nyugodt kis életét, tarsadalmi szabalyoknak megfelelő modellt.

2.Azt, hogy megbantott, es hogy elveszithet téged.

Ezert utoljára probara tennéd, hogy valóban meg tud-e "semmisülni", mint Te abban a pillanatban mikor megtudtad mire készulnek.

Elhivod egy etterembe elmo dani mire jutottal. Eloadod hogy reszedrol ennyi, ezert meg azert. Keptelen vagy ujra kezdeni vele.

Milyen reakciót várnál el egy embertől akiből tényleg kiolted a remény utolsó szikráját is? Amikor rájön, hogy saját hibájából megsemmisült az élete?

Annyit még hogy szerintem, ha cirkuszolni kezdene, neki állna feljebb akor egyértelmű, hogy szinjatek volt az egész. A valosagban nem banta meg es nem fogta fel annak sullyát, hogy tényleg elveszthet mindent.

Ugyanakkor milyen reakciot varnatok attol akiben abban a pillanatban tudatosul az hogy elvesztette azt akit szeretet?

2016. nov. 18. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#7! 4-es vagyok, 3-as kommentelőre írtam elsősorban, bár a szitu, hasonló amit a kérdező is leírt. Nem nekem állna feljebb hasonló esetben. Tudomásul venném a másik döntését és pont. Csak azt mondom, hogy ez az "elhívom megbeszélni" aztán alázom ahogy tudom, kissé visszás. Pláne, ha már egyszer ott és akkor el lett küldve az illető a francba. Rosszul esne, mert igaz, hogy férfi vagyok, nekem is vannak érzéseim. Ha szerinted nincsenek, akkor nem gondolod, hogy felesleges az alázás (érzéketlen se66fej vagyok lepereg rólam).
2016. nov. 19. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Gyanítom te vagy az akinek a férje már korábban szexchat-elt meg voltak már dolgai de te voltál olyan hülye hogy megbocsáss. Most pedig elkövetnéd ugyanazt a hibát, ráadásul képes voltál gyereket is vállalni vele. Gratulálok...
2016. nov. 19. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Erre nincs jó válasz, ahány ember, annyiféle reakció.

Van, aki sírna, könyörögne, de az sem jelent feltétlenül őszinteséget, lehet csak ügyes manipuláció.

Van, aki nagyon dühös lenne, de attól még lehet, hogy igazán, őszintén szeret.

Én például se nem sírnék, se nem dühöngenék, túl büszke vagyok ahhoz, hogy bárkinek is könyörögjek bármiért, vagy hogy dühöngéssel érjem el a másiknál, hogy megbocsásson.

Mondanád, hogy vége, én mondanám, hogy rendben, felállnék, elsétálnék, és többet sose látnál, pedig valószínűleg egész hátralévő életemben szenvednék amiatt, hogy elvesztettem a feleségem és a gyerekem.

Mondjuk hozzáteszem, én személy szerint sohase tennék olyat, hogy ilyen helyzetbe hozzam a feleségem.

2016. nov. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!