Hány órára jártok dolgozni, mikor keltek fel, hogy beérjetek, mikor jár le a munkaidő, és mikorra értek haza?
5:00-kor kelek 25-kor iimászok az ágybol valahogy elindulok 50:50-6:00körül
Fél hét előtt kell beérni. Hétkor kezd a munka 18:30 a zárás max 18:40-ig fogadunk embert
Mire bezárunk pisi átöltözés v ha van kassza még azt lezárni(két hetente néha kell)
Akkor 19:00-kor indulok és hazaérek 30 perc alatt
6.05-kor szól az ébresztőm, utána egy olyan 5 percecskét még fekszem az ágyban és megölelgetem a párom (alvajáró, szóval erre nem ébred fel)
6.50 körül szoktam elindulni, addig csinálok magamnak egy kávét, szép lassan összeszedem magam és elkészülök. (könnyen kelek, lassan ébredek, kell az az egy óra hozzá)
7.30-kor kezdődik a munkaidőm, 4-kor végzem (pénteken fél 2-kor, juhúú)
Utána olyan 5-re érek haza, ha egyenesen hazamegyek. Néha viszont kicsit tovább maradok, kolbászolok a városban vagy felugrom édesanyámhoz, így ez tolódhat.
5:40-kor kelek 6:00 körül indulok, 6:20-6:30-ra benn is vagyok bár van hogy ennél korábban pl. 5:20-6:00...
Többiek 7:45 után jönnek, csendben lehet dolgozni én szeretem a reggeli nyugalmat meg kimarad a dugó az életemből.
Többség 8-16:00, eddig általában én is bennmaradok ha van még mit elintézni (általában van). Gyűlnek a túlórák és mégis 16:30-ra, ötre otthon vagyok.:)
Ha nem talál közelebb munkát...
Egyébként 05:30kor kelek, kb- 25 perc kocsival a munkahely, rugalmas munkaidő, akkor jövök el amikor végeztem/úgy érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!