Mennyire gáz munkaidő közben felmondani?
Figyelt kérdés
Próbaidős vagyok, 2 hete próbálok dolgozni, de reménytelen. Nulla segítség, elvárások hegyei vannak és én ezt nem bírom. Ma már nincs semmi kedvem itt ülni 16.00-ig, gáz lenne odamenni a főnökhöz hogy el akarok menni és felmondok?2021. jan. 20. 11:34
2/12 anonim válasza:
Nem lenne gáz. Én is megtenném, legalább jobban magukbanéznek, ha egyáltalán
4/12 anonim válasza:
A próbaidő pont ezért van. Ha nem tetszik, bármikor felállhatsz és kisétalhatsz.
5/12 anonim válasza:
Már rögtön reggel a felmondással kellett volna kezdened, mire vársz még? Add be írásban is, hogy legyen nyoma!
6/12 A kérdező kommentje:
@5
Elvileg indokolni sem szükséges próbaidő alatt.
2021. jan. 20. 11:48
7/12 anonim válasza:
Indokolni valóban nem szükséges, írásban adminisztrálni viszont igen.
Írd meg, add be, aztán menj haza.
8/12 anonim válasza:
Én is munkaidő közben adtam le, de megkértek maradjak a nap végéig.
9/12 anonim válasza:
Ha nem érzed jól ott magad akkor mondj fel mikor úgy érzed hogy már tényleg elég.Te döntöd el
10/12 anonim válasza:
Nem gáz, azt viszont megtehetik, hogy a mai napból semmit nem fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!