Budapesten dolgozók de vidékről járok! Hanyas vonattal kell menjetek ahhoz hogy beérjetek a munkahelyetekre?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 11:09
1/9 anonim válasza:
Hát ez elég megválaszolhatatlan kérdés...
Honnan??? Hová??? Hány km-ről???
Nagyon nem mindegy, hogy Diósdról jársz be mondjuk Kelenföldre... Vagy pedig Dunaújvárosból Újpestre...
2/9 anonim válasza:
S72-essel. Vidékről jársz? Nem hosszú ó? Járók. A "járok" az az én járok.
3/9 anonim válasza:
A kérdező azt kérdezi, hogy a válaszolók hogyan jutnak be a munkahelyre, nem azt, ő hogyan juthatna el a céljához.
4/9 D. Brasco válasza:
Csak a kerdezo sajnos nem tudja ertelmesen keirni mit is akar....
5/9 anonim válasza:
A kérező arra kíváncsi, hogy hánykor ment a vonat reggel, és nem a számára.
Én ugyan busszal jártam, nem vonattal, de változó volt.
Ha 7-re, akkor az 5:45-ös
Ha 8-ra, akkor a 6:30-as
Ha 9-re, akkor a 7-es (elnézték ha késtem)
Ha 10-re, akkor a 9-es (szintén elnézték)
6/9 anonim válasza:
7:30-8:00-ra jövök és 6:31-kor megy a vonatom.
De előtte van még tíz perc busz utána meg 16-17 perc metró.
7/9 anonim válasza:
6:54-kor szállok fel a vonatra itthon. Nem tudom, az mikor áll meg pontosan Pesten, utána még metrózok, 7:45 körül szoktam beérni a munkahelyemre.
8/9 anonim válasza:
5:05 ös vonaton már rajta kell legyek hogy beérjek 7:00 ra a munkahelyemre, arról nem is beszélve hogy vonatozás után még egy kis BKV-zás vár rám amivel van 25 percem beérni a munkahelyemre és így is éppen hogy beesek időbe. Ha a vonat késik 10 percet akkor én is késtem, de ez szerencsére nem gyakori manapság.
9/9 anonim válasza:
8-ra járok és a 7:30-as vonattal szoktam indulni. (15 km-re járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!