Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet, arra hivatkozva, hogy nem vagyok csapatjátékos?
Figyelt kérdés
Nem hagytak szocializalodni.2021. febr. 17. 11:02
31/32 anonim válasza:
Engem koliban közösítettek ki a szobatársak, mert nem mentem velük cigikézni...
Sok sikert kívánok kérdező, mert ugyan ember legyen a talpán aki ki tudja bogozni mi jár némelyik idióta fejében... fogd fel úgy, hogy jobb, hogy nem maradtál ott, ennél neked sokkal jobb jár! 😉
32/32 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem csapatjátékos, az nem indok a felmondásra, pl. egy munkaügyi perben a bíróság nem fogadja el, ha csak be nem bizonyítja a cég, hogy ordibáltam vagy verekedtem valakivel. Saját tapasztalatból tudom, nekem egy multinál a szokásos indokkal mondtak fel (miután a közös megegyezéses távozást nem fogadtam el): átszervezés miatt megszűnik a beosztásom, másikat nem tudnak adni helyette (nem volt igaz, folyamatosan hírdettek ilyen poziciót), és a túlbuzgó, de valószínűleg még tapasztalatlan vállalati jogász még meg akarta támogatni az indokot azzal, hogy team-munkára alkalmatlan vagyok. Perre mentem, az ügyvédem szerint ez utolsó indok hiba volt, mert ezt nem szokták elfogadni, mivel ez erősen szubjektív, bárkire rá lehet húzni, de nem nagyon lehet bebizonyítani. Ügyvédem nyomására perenkívül kiegyeztem a céggel, némi kártérítést fizettek, illetve feltételeim szerint a személyemre vonatkozó indokot hatályon kívűl helyezték (visszavonták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!