Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért váltak meg tõlem 3...

Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet, arra hivatkozva, hogy nem vagyok csapatjátékos?

Figyelt kérdés
Nem hagytak szocializalodni.
2021. febr. 17. 11:02
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Kisvárosban vagy mindenhol?
2021. febr. 17. 12:31
 22/32 anonim ***** válasza:
32%

Kérdés, hogy vettek e fel helyetted már vkit vagy még nem?

Mert ha már van ott vki, aki helyetted van ott, akkor Ő Neki kellett a helyed, ha nincs, akkor szimplán nem voltál nekik szimpatikus.

Sztem felejtsd el, tudom nehéz, nem tudom lejárt e már a szerződés vagy hamarosan lejár...

Nekem 28-án jár le, addig van 8 munkanap, nem jópofizok a kolegákkal, levegőnek nézek mindenkit a cégnél, akiről meg tudom, hogy csókos, jól megsz*pattam...

Az egyikük erre annyira berágott, hogy be is olvasott, tehát sikerült vmennyire vissza adnom nekik azt amit velem tettek...

Javaslom tedd Te is ezeket, ha vmennyire rafkós vagy, ha nem, akkor a fent maradó időre írasd magad táppénzre, legalább kipihened magad.

Csak vigyázz, lázad ne legyen... ;)

2021. febr. 17. 13:05
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Életében mindenkinek meg kell sajnos ezt tapasztalnia, még ha vannak rokonszenves kollégák, egy minimum ott is lesz, akinek sötét a lelke és keresztbe tesz... ha nevetgélsz, azért, mert ne vigyorogj, ha nem nevetgélsz, akkor meg nem vagy csapattag...
2021. febr. 17. 13:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Most így belegondolva, már a kérdésedben is ott a válasz...

,,Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet"

Az ilyet, akinek tudják előre, hogy nem hosszabbítják a szerződését, kihasználják amennyire bírják, ha esetleg rákérdez, hogy mi lesz a szerződésével, terelnek, ígérgetnek, aztán az utolsó munkanapjának utolsó 10 percében közlik vele, hogy ennyi volt, add le a ruhád, stb, lehet hazamenni...

2021. febr. 17. 13:23
 25/32 anonim ***** válasza:
A próbaidő már csak ilyen sajna. Majd lesz jobb helyed, viszont törekedj rá, hogy a többiekkel is foglalkozz. Azt mondod az egyetemen is csak tanultál. Az embernek meg kell tanulnia a felszínes csevegést is, rá kell érezni mit szeretne a másik, aki nem olyan beállítottságú annak ez nehezebb. Hiába vagy te a legjobb melós, ha a közösségbe nem illesz, akkor ki fognak dobni maguk közül.
2021. febr. 17. 14:07
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem például azért néztek ki, mert nem dohányzom. LOL. Mondtam nekik, csáá nyomorékok...
2021. febr. 17. 14:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

25

Ez nem próbaidő, ezek ilyen rövid élettartamú határozott idejű szerződések... persze ebben is van próbaidő, 3 hónaposoknál 1 hónap, ha ez után Te szeretnél elmenni jellemzően ott tarthat 30 napig... legalábbis nekem a szerződésemben szerepelt felmondási idő.

Aki ilyeneket köt, így vesz fel embereket, az jellemzően nem gondolja komolyan, aki komolyan gondolja azt felveszik határozatlan idejű szerződéssel x idő próbaidővel

2021. febr. 17. 14:34
 28/32 anonim ***** válasza:
40%

Hát ha olyan ostoba vagy, hogy hagyod magad kihajtani, megérdemled.

Én 5-kor lecsukom a laptopot és mára annyi volt. Ledolgoztam a 8 órát, úgyhogy másnapig leszállhatnak rólam.

2021. febr. 17. 15:37
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ennél már csak a Raiffensen bank call centere jobb. 3 hónapos határozott szerződés, aztán vagy hosszabbítanak vagy nem, de volt olyan, hogy utolsó nap se voltak képesek szólni, hogy akkor most megtartanak-e még egy időre vagy sem? Másnap nem mentem, be aztán hívtak, hogy beteg vagyok vagy mi? Én meg mondtam, hogy lejárt a szerződés, de annyit se mondtak, hogy fapapucs. De aztán hosszabbítottak, utána én léptem le már.
2021. febr. 17. 15:48
 30/32 anonim ***** válasza:
#6 mit dolgozol otthonról, ha szabad kérdezni?
2021. ápr. 11. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!