Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet, arra hivatkozva, hogy nem vagyok csapatjátékos?
Kérdés, hogy vettek e fel helyetted már vkit vagy még nem?
Mert ha már van ott vki, aki helyetted van ott, akkor Ő Neki kellett a helyed, ha nincs, akkor szimplán nem voltál nekik szimpatikus.
Sztem felejtsd el, tudom nehéz, nem tudom lejárt e már a szerződés vagy hamarosan lejár...
Nekem 28-án jár le, addig van 8 munkanap, nem jópofizok a kolegákkal, levegőnek nézek mindenkit a cégnél, akiről meg tudom, hogy csókos, jól megsz*pattam...
Az egyikük erre annyira berágott, hogy be is olvasott, tehát sikerült vmennyire vissza adnom nekik azt amit velem tettek...
Javaslom tedd Te is ezeket, ha vmennyire rafkós vagy, ha nem, akkor a fent maradó időre írasd magad táppénzre, legalább kipihened magad.
Csak vigyázz, lázad ne legyen... ;)
Most így belegondolva, már a kérdésedben is ott a válasz...
,,Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet"
Az ilyet, akinek tudják előre, hogy nem hosszabbítják a szerződését, kihasználják amennyire bírják, ha esetleg rákérdez, hogy mi lesz a szerződésével, terelnek, ígérgetnek, aztán az utolsó munkanapjának utolsó 10 percében közlik vele, hogy ennyi volt, add le a ruhád, stb, lehet hazamenni...
25
Ez nem próbaidő, ezek ilyen rövid élettartamú határozott idejű szerződések... persze ebben is van próbaidő, 3 hónaposoknál 1 hónap, ha ez után Te szeretnél elmenni jellemzően ott tarthat 30 napig... legalábbis nekem a szerződésemben szerepelt felmondási idő.
Aki ilyeneket köt, így vesz fel embereket, az jellemzően nem gondolja komolyan, aki komolyan gondolja azt felveszik határozatlan idejű szerződéssel x idő próbaidővel
Hát ha olyan ostoba vagy, hogy hagyod magad kihajtani, megérdemled.
Én 5-kor lecsukom a laptopot és mára annyi volt. Ledolgoztam a 8 órát, úgyhogy másnapig leszállhatnak rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!