Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért váltak meg tõlem 3...

Miért váltak meg tõlem 3 hónap után, ha kihajtották a belemet, arra hivatkozva, hogy nem vagyok csapatjátékos?

Figyelt kérdés
Nem hagytak szocializalodni.
2021. febr. 17. 11:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik hangadónak (vagy rokonának, ismerősének, stb) valamiért nem voltál szimpatikus.

Kisvárosban van ez így!

Remélem sikerül találnod egy jobb munkahelyet!

2021. febr. 17. 11:27
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból, de amúgy máshol könnyen megy a beilleszkedés?

Én pl. mondtam már fel azért, mert egyszerűen éreztem, hog, nem bírok beilleszkedni, nem ez az én közegem.

2021. febr. 17. 11:33
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok társasági ember, de egyetemen nem volt belõle gondom, mert tanultam
2021. febr. 17. 11:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Mindig elvoltam a saját világomban, fõleg hogy sok munkát kaptam, nem untakoztam. Nem cigizem, nem kávézom
2021. febr. 17. 11:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Nah, barátom, üdv a klubban...

Nincs kedvem leírni még egyszer, olvasd el a kérdésem és az utolsó válaszom....

Hasonlóan jártam, nem tudtam beilleszkedni...

Az ilyen rövid idejű szerződéseket azokkal kötik akit eleve ilyen csicska munkákra vettek fel, amit nem szeretnek a régebbi dolgozók elvégezni.

Ennél még a napi bejelentéses diákmunkák is jobbak, mert ha teljesíted azokat a minimális elvárásokat, amik pl. címkézéshez kellenek akkor vissza hívnak, megtartanak hosszabb távon is.

Ha találsz picit magasabb órabérrel, akkor minimálisan el is éldegélhetsz és cserébe nulla felelősséged van...

2021. febr. 17. 11:40
 16/32 anonim ***** válasza:
80%

Ismételten nem bántásból mondom, hogy én eddig csak olyan elküldésekről hallottam, amikor tényleg valaki nem tudott beilleszkedni.

Általában meg szokták kérdezni a munkatársakat rólad, és ha nem vagy túl szélsőséges, tehát semlegesen vagy pozitívan beszélnek rólad, akkor megtartanak. De ha a többség kifejezetten negatívan vélekedik rólad, akkor nem vesznek fel, hiába tudsz jól dolgozni.

Persze az is lehet, hogy kellett egy ismerősnek a hely, bár akkor fel sem vettek volna.

Multiknál legalább el szokták mondani az okokat elküldésnél, de gondolom, te nem tudod a pontos okát.

2021. febr. 17. 11:43
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor megvan. Barátságtalannak tartottak a kollegáid.
2021. febr. 17. 11:47
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Vagy nem nyaltál annak akinek kellett volna, nem voltál közösségi ember, vagy túl sokat/jól dolgoztál. Utóbbit azért nem szeretik, mert akkor a többiektől is elvárás lesz és vége a lazaságnak.
2021. febr. 17. 12:10
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen másnak kellett a helyed, jól jött nekik, hogy pont lejárt a szerződésed. Egy kisvárosban csak a puszipajtásoknak terem gyümölcs a fán, ezt tapasztalatból mondom. Remélem gyorsan tovább lépsz ezen, és találsz olyan helyet, ahol megbecsülnek. ☺️
2021. febr. 17. 12:14
 20/32 anonim ***** válasza:
77%
Aki meg akarja tartani az állását, annak ki kell mennie a többiek után kávézni-cigizni, és vicceskedni kell. Különben meg fogják fúrni.
2021. febr. 17. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!