Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mennyire vagy csapatjátékos?

Te mennyire vagy csapatjátékos?

Figyelt kérdés

Sosem szerettem a táborokat, ahol ismeretlen emberekkel kellett lennem, ezért diák koromban nem is mentem ilyenekre. Nem szeretek csapatsportban sem résztvenni, persze a tesiórákon jó volt hülyéskedni foci közben meg röplabdánál.

Országútizok, és a városomban van egy egyesület, ahova jelentkezhetnék, apám ismer egy tagot benne és mondta neki hogy ha akarok mehetek velük. Legutóbb amikor tekertem, épp egy kereszteződésben várták be a tagjaik egymást, és elgondolkodtam. Én nekem nincs idegem bevárni a többieket, és az sem esik jól ha engem várnak mert akkor sietnem kell. Ha épp "pihenő" van, de én még vígan mennék 20 km-t? Vagy ha elfáradtam és megállnék? És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy nem mehetek arra amerre akarok. Teljesen alkalmatlan vagyok még az ilyen kis szintű csoportokba is, legalábbis nem érezném jól magam. Az más, ha egy-két barátommal közösen szervezünk programot, ott nincsenek olyan nagy kötöttségek. 20/F

2015. ápr. 14. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen szinten van, aki csapatban szeret pl. sportolni, és van, aki egyedül. Te úgy érzed, hogy a csapat többi tagja a szabadságodban korlátoz, illetve fordítva, míg mást pedig feldob az, ha együtt sportol emberekkel. Ettől még lehetsz jó csapatjátékos, ha olyan tevékenységet végzel, amit csak csapatban lehet, de egyáltalán nem kötelező mindenben a társas tevékenységekhez ragaszkodni. Vannak ilyen és olyan beállítottságú emberek.
2015. ápr. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!