Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb ok, ami miatt rádsütötték, hogy nem vagy "csapatjátékos"?

Figyelt kérdés

2020. jún. 7. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Hogy egyedül nyertem a csapatnak, mert xarok voltak.
2020. jún. 7. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Eladokent Mammutban szitu:

Kb 6 an voltunk eladok, 3-an ragasztottak fel egyetlen plakàtot (kb egy kisebb poszter méretüt, amit egyedül is fel lehetne tenni)egyikük az üzletvezetö volt.

En àlltam mellettük, fogadtam a vevöket. Erre odaszol a vezetö ragasztàs közben, hogy en nem vagyok segitökész, de ezt el is kezdte àltalànositani abszolut jogtalnul persze, es ra is kezdett pörögni, annak ellenére, hogy nem lestem és àlltam pedig, hanem elsö szora mentem negyediknek segiteni tartani, de az ugy nekik nem volt jo hogy nem jo helyen tartom)

Szoval végig szidott a hülyéje.

Meg szerintük (ugye vàllvetve mellé àllnak a munkatàrsak)nem vagyok jo munkaerö meg stb.

Érdekes a következö helyre meg felvettek üzletvezetönek es 1-2 honap mulva màr duplàztam a bevételüket, azota is vàrnak oda vissza.

Volt is egy novella vagy mi a neten hasonlorol, ahol apa tanitja a fiàt hogy vidd el fiam ezt a regi oràt kerdezd meg mennyit ér.

Volt zaciban, regiségkereskedönel mindenhol poton összegeket mondtak mire az apja azt javasolta vigye a muzeumba. A srac igy tett es millios összeget ajànlottak érte.

Az apja mondta ezutan a fiànak hogy latod igy megy ez az eletben hogy valahol nem ertékelnek de màshol tudjàk hogy egy kincs vagy(sajnos nem tudom pontosan idézni. De szoval en is ezt tanultam meg az életböl a kereskedelmi vonalon. Habar azota penzügyi diplomàm van màr.)

2020. jún. 7. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
* szoval mert nem ragasztottam velük egy kirakatplakàtot amire voltak hàrman. Es max 2x A3 as.
2020. jún. 7. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Probaidö alatt elköszöntünk egymàstol. Nem velem, hanem velük volt lehetetlen együtt dolgozni. Én igy gondolom.

Ezek a furàsok oltogatàsok maga a primitiv bunkosàg alja.

2020. jún. 7. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akartam 40 órában más zenéjét és éneklését hallgatni. Ha határidős munka volt és elvonultunk akkor még mi voltunk a szárok.
2020. jún. 7. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert introvertált vagyok, és nem állok le random idegenekkel jópofizni munkán. Ettől függetlenül a munkám elvégzem, a közvetlen munkatársaimmal elvagyok, egyet- kettőt még barátnak is nevezném. De ez nem elég a drága főnöknek :))))
2020. jún. 8. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem jártam le cigizni a kollégákkal, kolléganőkkel. A másik csapat tagjaival ebédeltem. Tény hogy velük szerettem beszélgetni, de a saját csapatom tagjaival sem volt semmi gondom, és normálisan tudtunk együtt dolgozni. Meg is lepődtem, mikor ezt a fejemre olvasták.
2020. jún. 24. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor mesterhármast rúgtam a megye 1-be. Le is lehetett volna passzolni. xD
2021. ápr. 11. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Rám csak rámsütötték, nem indokolták, csupán a felmondás okát (megszűnik a pozicióm, mást nem tudnak adni - ami szintén nem volt igaz) akarták még megerősíteni vele. Vesztükre, mert ezen berágva pert indítottam, és kártérítés mellett ezt az indokot vissza kellett vonniuk.
2022. jan. 12. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!