Mi volt a legnevetségesebb ok, ami miatt rádsütötték, hogy nem vagy "csapatjátékos"?
Eladokent Mammutban szitu:
Kb 6 an voltunk eladok, 3-an ragasztottak fel egyetlen plakàtot (kb egy kisebb poszter méretüt, amit egyedül is fel lehetne tenni)egyikük az üzletvezetö volt.
En àlltam mellettük, fogadtam a vevöket. Erre odaszol a vezetö ragasztàs közben, hogy en nem vagyok segitökész, de ezt el is kezdte àltalànositani abszolut jogtalnul persze, es ra is kezdett pörögni, annak ellenére, hogy nem lestem és àlltam pedig, hanem elsö szora mentem negyediknek segiteni tartani, de az ugy nekik nem volt jo hogy nem jo helyen tartom)
Szoval végig szidott a hülyéje.
Meg szerintük (ugye vàllvetve mellé àllnak a munkatàrsak)nem vagyok jo munkaerö meg stb.
Érdekes a következö helyre meg felvettek üzletvezetönek es 1-2 honap mulva màr duplàztam a bevételüket, azota is vàrnak oda vissza.
Volt is egy novella vagy mi a neten hasonlorol, ahol apa tanitja a fiàt hogy vidd el fiam ezt a regi oràt kerdezd meg mennyit ér.
Volt zaciban, regiségkereskedönel mindenhol poton összegeket mondtak mire az apja azt javasolta vigye a muzeumba. A srac igy tett es millios összeget ajànlottak érte.
Az apja mondta ezutan a fiànak hogy latod igy megy ez az eletben hogy valahol nem ertékelnek de màshol tudjàk hogy egy kincs vagy(sajnos nem tudom pontosan idézni. De szoval en is ezt tanultam meg az életböl a kereskedelmi vonalon. Habar azota penzügyi diplomàm van màr.)
2. vagyok
Probaidö alatt elköszöntünk egymàstol. Nem velem, hanem velük volt lehetetlen együtt dolgozni. Én igy gondolom.
Ezek a furàsok oltogatàsok maga a primitiv bunkosàg alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!