Az álláshirdetésekben szereplő "készség a csapatmunkára" kitétel tulajdonképpen mit takar?
Milyen személyiségvonásokban nyilvánul ez meg? És hogyan mérik fel, hogy megvan-e valakiben?
Egy alapvetően introvertált, kevésbé társaságkedvelő, de munkájában lelkiismeretes és másokkal együttműködni tudó személy megfelelhet ennek?
attól függ milyen munka
mert van olyan csapatmunka ahol egyedül kell elvégezned a feladatot, de a csapat tagjaitól függsz és ők függnek tőled
és van az a fajta csapatmunka amikor szó szerint együtt csináltok meg valamit
24F
#2:
én is programozóként dolgozom
előző helyen volt olyan amikor ketten dolgoztunk 1 projekten, mármint fejlesztettük, ott meg volt a közös hang
ugye konvenciók, dokumentációk, mit hova hogyan megbeszéltük...
a mostani helyen 1 projekten általában 1 fejlesztő dolgozik, DE van folyamatmenedzser, tervező, ugye a "megrendelő"...
és tudni kell a többiekkel együtt dolgozni, kommunikálni...
én nem vagyok szoftverfejlesztő, de szintén introvertált. valamiért az introvertáltakat nem szokták szeretni állásinterjún, de ez hülyeség. én pl. tök jó csapatjátékos vagyok.
pl. abban nyilvánul meg, hogy a csapat munkájának a felelősségét érzed. tehát nem az van, hogy ja jó, én már megcsináltam a feladatomat, kalap-kabát, közben a többiek még ott gürcölnek, mert csapatszinten nincs kész a feladat. Hanem akkor besegítesz.
vagy egyáltalán, lehet neked kérdéseket föltenni, hiszen egy csapatban összefüggenek a munkák.
mostanában sokszor volt, hogy egy (felettes) csapattagom válaszára kellett várni órákat-napokat, mert unt nekem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!