Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szeretitek betanítani az új...

Szeretitek betanítani az új munkatársatokat?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán. Ösztönöznöm kell a munkautasítások (SOP) betartására, miközben a hibás utasítást magam se tartom be és neki sem javaslom. Ettől megzavarodnak. A főnök előtt megkukulnak. Ekkor mély levegőt veszek és közlöm a főnökkel hogy van egy hibás utasításunk. A főnök meglepődik, mintha nem jeleztük volna már korábban is százszor. A végén nem történik semmi változás, mert túl sok macerával jár kiadni az új verziót. Főnök végső szava: csináld az utasítás szerint, de jó legyen. Miután kimegy, lefordítom az újnak: dokumentáld az utasítás szerint, de csináld a józan ész szerint. És megint ott tartunk hogy össze van zavarodva :(
2021. jan. 16. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Nálunk is ez volt. Lehetetlen volt úgy csinálni, ahogy "kellett volna".

Aztán amikor kisült egyszer-egyszer egy hiba, oda jönnek hozzád ordibálva, hogy dehát ott az utasítás, nem lehetsz ilyen h*lye. Amit máskor simán átengedtek, azt ott ma nem, utasítás ide vagy oda. Volt amit én nem engedtem volna át, aztán odajönnek, hogy ezt mi a facnak raktam ki. Másnap ugyanazt átengedem, vissza hozzák hogy xar, és én leszek a car persze nem a főni. XD

Nekem betanulóként is voltak rossz tapasztalataim. Betanítóm rendszeresen hülyeséget mondott, amit ésszel se fogtam fel, mert akkora baromság volt. Csak kb bemagolta a tudását 5 év után is, és velem olvastatta el az utasításokat, amiket ő sem tudott. Aztan amikor balhé lett belőle én megmondtam a főnöknek, hogy az xy, legyen Kati, csinálta így, és nekem is így tanította. Ha nem jövök el egy jobb melóhely miatt, azt a nőt már kirugták volna, és én lettem volna berakva a helyére.

2021. jan. 16. 17:24
 13/13 molnarmarcell21 ***** válasza:

Nincs ellenemre a dolog, persze az, hogy mennyire kellemes, függ a tanulótól.

Amit viszont utálok, ha két hét-hónap múlva kezdhetem elölről, mert nem marad nálunk.

2021. febr. 4. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!