Mit csinálnátok, ha egy férfi munkatársatok elterjesztenè, hogy minden nőbe szerelmes vagy, emellett rivalizálni, pletykálni kezdene rólatok? (30/F)
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy minden rèszlegen lehet ilyen, aki vevő erre.2020. aug. 7. 19:14
1/5 anonim válasza:
A legjobb ha figyelmen kívül hagyod. Nem kötelező vele szóba állnod.
2/5 anonim válasza:
Velem ugyan ezt tették, csak én nő vagyok. Na most aki valóban ismer az pontosan tudja, hogy ez nem igaz. Ezt annak tudja előadni, aki ostoba.
3/5 anonim válasza:
*Ezt annak tudja előadni és addig, aki ostoba és nem ismer engem személyesen. Tovább nem:D
4/5 anonim válasza:
Az élettelenekkel nem tudsz mit tenni. Ignoráld. Részvétem a kollégához!
5/5 anonim válasza:
Rólam azt mondta az egyik munkatársam (nő), hogy nekem tetszik egy másik munkatársam... És hogy én mondtam neki, miközben még véletlenül se mondtam ilyesmit, mivel egyáltalán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!