Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már nárcisztikus jellemű...

Volt már nárcisztikus jellemű munkatársatok?

Figyelt kérdés
Mellettem ül egy nő a munkahelyen, de amint feljön egy téma, mindig ő beszél róla, ha én mondok valamit pl. sportról vagy hobbimról, akkor már elhal a beszélgetés, nem viszi tovább. Én mindig érdeklődöm felőle és elég bőbeszédűen válaszol is, meg mindig oda jön hozzám, hogy meséljen magáról. Rólam meg alig kérdez, az esetek kb. 10%-ban.

2020. máj. 22. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Volt. Mi a kérdés?
2020. máj. 22. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt :)

Kb. ha ránézett egy csaj akkor fél óráig hallgathattam, hogy tuti bejön neki. Utána meg ha nem nézte tovább akkor meg azt, hogy mit képzel magáról az a vén, rusnya ... k... hogy pont vele egy félistennel akar kikezdeni :D

2020. máj. 22. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szembesítettem egy könyvvel a stílusára vonatkozóan.
2020. máj. 23. 06:25
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem nárcizmus.
2020. máj. 23. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Van is. Hihetetlen jó dumája van,és képes az embereket manipulálni. Nem tudtam,pontosan,milyen jellemző illik pontosan az ilyen tipusú emberekre,ezért beírtam a keresőbe,hogy"mindig minden csak róla szól". A legelső találati listát megnyitottam,és úgy képzeljétek el,hogy az összes hangsúlyozom az ÖSSZES leírt dolog 100%-byn illik rá. Döbbenetes. Szerintem rá már a krónikus nárcisztikus szó illene. Félelmetes micsoda egy szemét tróger görény ember.
2020. máj. 24. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de volt. Műköröm, póthaj, 5 kg smink, gyárba, termelésbe alap. Persze, ő anélkül is jól nézett ki, szerinte. A pasik, akik ott voltak, mind undorító, meg fúj, hányinger jön rá tőlük, de amikor nem érdeklődtek iránta, szó nélkül elmentek mellette, akkor ő képes volt fogni magát és utánuk menni. Okoskodott, kioktatott mindenkit, még azt is, aki őt tanította be. A munkája semmit sem ért, neki a mennyiség volt a lényeg, de mivel a meósoknak benyalta magát, tovább lett engedve, majd jött vissza elég sok és rajta kívül mindenki nyomhatta 12 órában. Ő kihúzta magát a gyerekre hivatkozva, noha nekünk nyíltan megmondta, hogy körmöshöz, fodrászhoz, szoliba kell mennie. Véleménye szerint mindenkit ötször körbeugrál, főnök füle hallatára mondott olyanokat, amik őt jó, másokat rossz színben tüntettek fel. Mindig csak az ő hangját lehetett hallani, ha mások ketten beszélgettek, neki hozzá kellett szólnia, még akkor is, ha semmi köze nem volt a dologhoz, de hogy folyamatosan beleszólt, az is biztos. Nagyon buta nőszemély volt, a világszemlélete is elég érdekes, engem oktatott ki a kapcsolatokról, noha nekem 12 éves párkapcsolatom van, neki 40 évesen a leghosszabb tartott egy évig, azóta mindenki megunja egy hónap után, mert a külseje topon van, de a személyisége voltaképp a nullával egyenlő. Napi 8 órában képes volt magáról beszélni vagy a szexről vagy az éppen aktuális kapcsolatáról. Nagyon mérgező légkört teremtett maga körül.
aug. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!