Volt már veletek olyan, hogy tettlegességig fajult egy vita valamelyik munkatársatokkal?
Az ilyen idegbajosaknak meg kell fogni a szarvukat és a saját eszközükkel legyőzni. Ilyen állapotban kicsit ne foglalkozz vele látszólag, time-ingolják napokig-hetekig és érezni fogod ösztönösen azt, hogy mivel győzheted le. 100%, hogy nyugodtabban meg fogod találni a gyenge pontjait és ott megfogni és olyan eszközökkel, amelyek neki a legjobban fognak fájni.
A lényeg az, hogy az illető téged most 100% provokál vagy saját indíttatásból, vagy pedig valaki hátulról tolja a csávót. Mindegy amúgy, hogy nő vagy férfi provokál, sajnos ezek a globalista módszerek uniszex-ek.
Sajnálom, de én az olyanokat mint te, nem tudom férfinak tekinteni... max duzzogó kisfiúnak 30/férfi...
Egy férfi tudja kezelni egy nő csipkelődését, egy duzzogó kisfiú meg nem, esetleg meg is üti azt azki "bántotta"...
Nekem is voltak beszólogatások minden nemű és korú embertől munkahelyen.
Mondjuk magyar munkahelyek olyanok is, kocsma minden 2.
Volt hogy léptem lefele mert olyan káosz volt, hogy a sarki kocsma ahhoz képest kultur hely.
De nem vertem még oda egyszer sem munkahelyen, de volt olyan hogy elgondolkodtam hogy bemegyek másnap egy baseball ütővel és "kipakolom" az egész céget, biztonsági őrrel együtt, komplett. De aztán inkább beadtam a felmondásom.
Munkahelyen nem. De meló után megkerestem már kettőt is és megkérdeztem ,akkor mi is a probléma? Csak egyiket kellett leverni,egy ütés két rúgás elég is volt, a másiknak elég volt a fenyegetés. Egyből csend lett utána bent is.
Nőkkel mondjuk más a helyzet,ott a anyázásig,meg hasonló trágárkodásik ment a dolog de fizikai erőszak nem volt. A lényeg hogy ne hagyd magad ha beszól akár egy nő, akkor azonnal vágj vissza lehetőleg durvábban és lealázzóbban .Egyik volt hogy fenyegetett hogy a palija majd jön és lerendez,vártam is rá kb fél évet és mondogattam mindíg neki ,hogy várom már hogy megismerjem a kutyáját, ma remélem jön végre hoztam neki csontot stb . De sajnos nem jött létre a nagy eszmecsere.
Kérdező, ez még nem ok arra, hogy verekedjél. Nem a suttyó, gettó iskolában vagyunk, hanem egy felnőtt elvileg érett ember vagy. Valójában viszont ugyanolyan gyerekes vagy mint ők.
Az erőszak a gyengébbel szemben, hát eléggé gyáva dolog. Szóban is le lehet kezelni az ilyet, nem szexista módon, de némi iróniával, sőt ha kiröhögöd, az ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!