Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy tettlegességig fajult egy vita valamelyik munkatársatokkal?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy munkatársatok annyira gusztustalanul viselkedett veletek, hogy kezet emeltetek rá, meglöktétek vagy megfenyegettétek? Nálam már jó párszor előfordult, hogy az utolsó pillanatban fogtam vissza magam, ha belegondolok, a mai napig nem tudom, hogy hogy tudtam megállni, hogy ne másszak az illető képébe… Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része nem nagyon tud viselkedni, sokat megengednek maguknak a dolgozók a munkahelyeken és ha valami történik, még ők vannak felháborodva. Én felnőtt férfi vagyok, de többnyire nőkkel gyűlt meg a bajom, ők nem tudták, hogy hol a határ. Talán azért is mentek olyan messzire verbálisan, mert azt gondolták, hogy úgysem fogom megütni egyiket sem és igazuk volt, mert mindig volt annyi lélekjelenlétem, hogy vissza fogjam magam. A férfiaknál kicsit azért máshogy működnek ezek a dolgok, mivel nálunk inkább még mindig az erő dominál és nem megyünk bele feleslegesen olyan helyzetbe, amiről úgy véljük, hogy nem feltétlenül kerülnénk ki belőle győztesen, ha arról lenne szó… Plusz azt vettem észre, hogy mi nem megyünk el a végsőkig és ha látjuk, hogy kezd elfajulni a helyzet, akkor az egyikünk észbe kap és abba hagyja a dolgot. A nők miért nem tudnak határt parancsolni maguknak? Talán épp ezért, mert érzik, hogy fizikailag nem tudnak úgy fellépni, ezért inkább szóban mondogatnak oda jó durván a másiknak? 33/F

2017. máj. 15. 13:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen idegbajosaknak meg kell fogni a szarvukat és a saját eszközükkel legyőzni. Ilyen állapotban kicsit ne foglalkozz vele látszólag, time-ingolják napokig-hetekig és érezni fogod ösztönösen azt, hogy mivel győzheted le. 100%, hogy nyugodtabban meg fogod találni a gyenge pontjait és ott megfogni és olyan eszközökkel, amelyek neki a legjobban fognak fájni.

A lényeg az, hogy az illető téged most 100% provokál vagy saját indíttatásból, vagy pedig valaki hátulról tolja a csávót. Mindegy amúgy, hogy nő vagy férfi provokál, sajnos ezek a globalista módszerek uniszex-ek.

2017. máj. 15. 13:21
 2/22 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom, de én az olyanokat mint te, nem tudom férfinak tekinteni... max duzzogó kisfiúnak 30/férfi...

Egy férfi tudja kezelni egy nő csipkelődését, egy duzzogó kisfiú meg nem, esetleg meg is üti azt azki "bántotta"...

2017. máj. 15. 13:23
 3/22 A kérdező kommentje:
A tapasztalataim jó néhány évvel ezelőtt történtek, jelenleg nincs bajom senkivel. Nem panaszkodni szerettem volna, nem is duzzogni, csak leírtam az észrevételeimet. Attól, hogy nem bántottam egyiket sem fizikailag, természetesen helyre tettem őket szóban, de gondolhatjátok, hogy mennyit ért, kb. falra hányt borsó volt. Igaz idővel kirúgták mindkét személyt, de sajnos akkor kellett volna, amikor az ámokfutásuk elkezdődött és mindenkivel úgy bántak, mint a kapcaronggyal...
2017. máj. 15. 13:31
 4/22 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem a tapasztalataim történtek jó néhány évvel ezelőtt, hanem ezek az esetek, amiből végül levontam a következtetéseket... így lettek belőlük tapasztalatok. :)
2017. máj. 15. 13:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem, de két munkatársnőm már összeverekedett. Hát az volt itt az utolsó napjuk.
2017. máj. 15. 14:58
 6/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is voltak beszólogatások minden nemű és korú embertől munkahelyen.

Mondjuk magyar munkahelyek olyanok is, kocsma minden 2.

Volt hogy léptem lefele mert olyan káosz volt, hogy a sarki kocsma ahhoz képest kultur hely.

De nem vertem még oda egyszer sem munkahelyen, de volt olyan hogy elgondolkodtam hogy bemegyek másnap egy baseball ütővel és "kipakolom" az egész céget, biztonsági őrrel együtt, komplett. De aztán inkább beadtam a felmondásom.

2017. máj. 15. 15:39
 7/22 anonim ***** válasza:
38%

Munkahelyen nem. De meló után megkerestem már kettőt is és megkérdeztem ,akkor mi is a probléma? Csak egyiket kellett leverni,egy ütés két rúgás elég is volt, a másiknak elég volt a fenyegetés. Egyből csend lett utána bent is.

Nőkkel mondjuk más a helyzet,ott a anyázásig,meg hasonló trágárkodásik ment a dolog de fizikai erőszak nem volt. A lényeg hogy ne hagyd magad ha beszól akár egy nő, akkor azonnal vágj vissza lehetőleg durvábban és lealázzóbban .Egyik volt hogy fenyegetett hogy a palija majd jön és lerendez,vártam is rá kb fél évet és mondogattam mindíg neki ,hogy várom már hogy megismerjem a kutyáját, ma remélem jön végre hoztam neki csontot stb . De sajnos nem jött létre a nagy eszmecsere.

2017. máj. 15. 17:40
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Valahol azért a felnőtt léthez hozzátartozik, hogy ha valaki ugat a környezetedben, akkor ne az legyen az első, hogy odamész és beversz neki. Azért az ilyesmihez két ember kell, te sem vagy különb, mint ők, ha ebben látod a megoldást. Ha ugatnak körülötted, egyszerűen ne vedd fel és kész. El nem tudom képzelni, hogy tud egy nő úgy kihozni a sodrodból, hogy lengesd előtte az öklödet. :D Jaj, hagyjuk már.
2017. máj. 15. 18:28
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, úgy hogy az ilyen fiúkák csak használlják a férfi szót, de nem azok...
2017. máj. 16. 06:42
 10/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez még nem ok arra, hogy verekedjél. Nem a suttyó, gettó iskolában vagyunk, hanem egy felnőtt elvileg érett ember vagy. Valójában viszont ugyanolyan gyerekes vagy mint ők.

Az erőszak a gyengébbel szemben, hát eléggé gyáva dolog. Szóban is le lehet kezelni az ilyet, nem szexista módon, de némi iróniával, sőt ha kiröhögöd, az ezerszer jobb.

2017. máj. 16. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!