Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy tettlegességig fajult egy vita valamelyik munkatársatokkal?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy munkatársatok annyira gusztustalanul viselkedett veletek, hogy kezet emeltetek rá, meglöktétek vagy megfenyegettétek? Nálam már jó párszor előfordult, hogy az utolsó pillanatban fogtam vissza magam, ha belegondolok, a mai napig nem tudom, hogy hogy tudtam megállni, hogy ne másszak az illető képébe… Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része nem nagyon tud viselkedni, sokat megengednek maguknak a dolgozók a munkahelyeken és ha valami történik, még ők vannak felháborodva. Én felnőtt férfi vagyok, de többnyire nőkkel gyűlt meg a bajom, ők nem tudták, hogy hol a határ. Talán azért is mentek olyan messzire verbálisan, mert azt gondolták, hogy úgysem fogom megütni egyiket sem és igazuk volt, mert mindig volt annyi lélekjelenlétem, hogy vissza fogjam magam. A férfiaknál kicsit azért máshogy működnek ezek a dolgok, mivel nálunk inkább még mindig az erő dominál és nem megyünk bele feleslegesen olyan helyzetbe, amiről úgy véljük, hogy nem feltétlenül kerülnénk ki belőle győztesen, ha arról lenne szó… Plusz azt vettem észre, hogy mi nem megyünk el a végsőkig és ha látjuk, hogy kezd elfajulni a helyzet, akkor az egyikünk észbe kap és abba hagyja a dolgot. A nők miért nem tudnak határt parancsolni maguknak? Talán épp ezért, mert érzik, hogy fizikailag nem tudnak úgy fellépni, ezért inkább szóban mondogatnak oda jó durván a másiknak? 33/F

2017. máj. 15. 13:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7-es: Színvonalas munkahelyed lehet neked is.
2017. máj. 16. 09:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett én nem tervezem, hogy bárkit is bántsak akár fizikailag, akár verbálisan. A jövőben is meg fogom állni, úgy ahogy azt a múltban is tettem. Eddig mindig megvédtem magam és ezutàn is meg fogom. Az, hogy felmerült bennem, hogy lecsapnám az illetőt, az még nem bűn szerintem. Van egyébként, hogy szóval sokkal jobban meg tudnak bántni, mintha gyomron vágnának. Természetesen az erőszak nem megoldás semmire, ezt is tudom, valószínű, hogy ezért tudtam vissza fogni magam és mert jó nevelést kaptam, normális körülmények között nőttem fel. Viszont egy valamit azért ne felejtsünk el. Azért mert valaki gyengébb és mert tudja, hogy úgysem lesz fizikai következménye, a szóbeli konfrontációt meg már tudja kezelni, nem ok arra, hogy bármit mondjon. Kedves "kisfiúzó" válaszoló, kívánok Neked is hasonló komoly élethelyzeteket, és akkor majd meglátod, hogy mennyire vagy "nagylány". Minden szituáció más, van ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni és igen is ütni kell, van amikor persze ki kell nevetni a másikat. Szerencsére még nem találkoztam az elsővel, nem is szeretnék...
2017. máj. 16. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy szóban nem tudtad megfelelően lerendezni az említett kolléganőidet, ha ilyen indulatok alakultak ki benned. Persze nehéz rögtön a megfelelő szavakkal válaszolni. Ilyenkor csendben rájuk kell hagyni. Utána nyugodtan át kell gondolni a helyzetet, és felkészülni a következő vitára. Ha legközelebb te kezdeményezel, immár felkészülten a meglepetés erejével föléjük kerekedhetsz.
2017. máj. 16. 13:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Két női munkatársam tépte meg egymást. Utána még ütögették egymást. Én is kaptam ütéseket, ahogy az egyiket felemeltem, hogy arrébb tegyem mindketten ütöttek engem is. Aztán befutottak végra a biztonságiőreink és lenyugtatták őket. Egy hónapot még maradtak, mivel volt bőven munka. :D Csak utána lettek kirúgva.
2017. máj. 16. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt megnéztem volna, tényleg két nő elkezdte gyepálni egymást?

Nem semmi.

2017. máj. 16. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Viccből írtam persze hogy megnéztem volna.
2017. máj. 16. 15:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Azt elárulod, hogy min kaptak így össze?
2017. máj. 16. 15:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Sajnos azt nem tudjuk, és utána nem is akarták elárulni, mi már csak azért mentünk oda,mert kiabáltak, utána láttuk hogy tépik egymást.

Megdöbbentő volt, ráadásul az egyikük már nyugdíjas volt, és az mellett dolgozott, a másik 40 körüli volt.

2017. máj. 16. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Először azt hittem két 30 körüli tépi egymást.

De ez sem rossz, egy idősebb meg a fiatal, ez se "lehetetlen".

2017. máj. 16. 15:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyébként az eset után mindkettőt kirakták?
2017. máj. 16. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!