Volt már veletek olyan, hogy tettlegességig fajult egy vita valamelyik munkatársatokkal?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy munkatársatok annyira gusztustalanul viselkedett veletek, hogy kezet emeltetek rá, meglöktétek vagy megfenyegettétek? Nálam már jó párszor előfordult, hogy az utolsó pillanatban fogtam vissza magam, ha belegondolok, a mai napig nem tudom, hogy hogy tudtam megállni, hogy ne másszak az illető képébe… Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része nem nagyon tud viselkedni, sokat megengednek maguknak a dolgozók a munkahelyeken és ha valami történik, még ők vannak felháborodva. Én felnőtt férfi vagyok, de többnyire nőkkel gyűlt meg a bajom, ők nem tudták, hogy hol a határ. Talán azért is mentek olyan messzire verbálisan, mert azt gondolták, hogy úgysem fogom megütni egyiket sem és igazuk volt, mert mindig volt annyi lélekjelenlétem, hogy vissza fogjam magam. A férfiaknál kicsit azért máshogy működnek ezek a dolgok, mivel nálunk inkább még mindig az erő dominál és nem megyünk bele feleslegesen olyan helyzetbe, amiről úgy véljük, hogy nem feltétlenül kerülnénk ki belőle győztesen, ha arról lenne szó… Plusz azt vettem észre, hogy mi nem megyünk el a végsőkig és ha látjuk, hogy kezd elfajulni a helyzet, akkor az egyikünk észbe kap és abba hagyja a dolgot. A nők miért nem tudnak határt parancsolni maguknak? Talán épp ezért, mert érzik, hogy fizikailag nem tudnak úgy fellépni, ezért inkább szóban mondogatnak oda jó durván a másiknak? 33/F2017. máj. 15. 13:05
21/22 anonim válasza:
Végül igen, de 1 hónapot még dolgozhattak, mivel sok volt a munka. utána lettek kirúgva.
22/22 anonim válasza:
Egyes nők hajlamosak provokálni a férfiakat.Nyugodtan küldd el őket a p..csába,ha nem tudják hol a határ.Engem ütöttek is már meg,az egyiket lapockán vertem egy könyvvel,mikor nem számított rá.Megszeppent szegényke,de utána tudta hol a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!