Hogyan kozolnetek egy munkatarsatokkal hogy budos a lehellete?
Hááát őszintén? Így, hogy nőről van szó...férfiként nem tudnék olyan megoldást találni erre, ami után nem lenne kínos vele egy asztalnál ülni a továbbiakban. (Te is férfi vagy, kérdező?)
Máshol nem tudsz enni?
Akkor próbálj máshova ülni.
Beszélj a főnököddel, hogy huzat/hideg/meleg/rossz világítás/szemedbe süt a nap és vakít ... vagy mit tudom én, találj ki valami szalonképes kifogást!
Ilyet egy ember nem mondhat a másiknak, akármilyen kellemetlen!
Reszvetem! Bevallom, nekem sosem volt ehhez kepessegem. De aranyosan, szepen, diszkreten megcsinaltuk gimiben. Oke, zavarban volt, haritott, ez egy honaljszag volt, majd nem tortent semmi.
Anyukam munkahelyen ugyanez. Szinten semmi.
Meg egy mindenhol budos noismerosomnek alkalmi szexpartnertol kezdve a babysittelt gyerekig sokan szoltak, es nekem meselte felhaborodva!
Amugy csaj lehelete fajtatol fuggoen fogak, emesztes vagy mandula is lehet. Basszus, ha meg mered tenni, buszke leszek rad!
Szeretnek valamirol beszelni, de kenyelmetlen tema... Erezni szoktam, hogy kellemetlen a lehelleted. Tudom, hogy apolt vagy, de esetleg mandula, vagy gyomor vagy fogko miatt...
Ihlet van, de elmondani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!