Miért érdekes számotokra, hogy a munkatársatok hol él?
Figyelt kérdés
Külön, vagy a szüleivel, és hogy mennyire sokba kerül az albérlet?
Miért kérdezgetnek ilyeneket az emberek?
Ti szoktátok ezt kérdezni? Kitől?
2019. dec. 31. 11:57
1/7 anonim válasza:
Nekem nem érdekesek ezek a dolgok és ezzel a lendülettel óvatosságra is intelek, mert nem illik ilyeneket kérdezni másoktól, - ha akar, majd úgyis beszél magáról a számára legmegfelelőbb mélységig egy ember, - ugyanakkor nagyon jól felhasználható információk ezek arra, hogy két, megromlott viszonyú ember ezekkel a részletekkel piszkálja, cukkolja a másikat, jó kis intrikákat lehet belőlük gyártani, kiváló alapok ahhoz, hogy ki lehessen beszélni valakit a háta mögött és egyéb rosszindulatú folyamatoknak lehet a meleg ágya. Ha rám hallgatsz, nem kötsz ilyen információkat mások orrára.
2/7 anonim válasza:
Anyagi háttér miatt.
Ha nincs támogatása, fizetni jell az albérletet is, akkor jobban kell neki a pénz és nem fog csak úgy ugrálni a munkahelyek között. Ezt az infót jóra és rosszra is lehet fordítani.
Ha otthon él, akkor lehetősége lehet arra, hogy akár hónapokig ne dolgozzon, amíg nem tálal új munkahelyet.
3/7 anonim válasza:
Kíváncsiság, barátkozás. Konkrét árakat kérdezni talán, hogy összehasonlítsa a saját albérletével.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan alap téma, ami beszélgetések során fel szokott jönni és nincs ebben semmi, valszeg sima kíváncsiság. Szerintem csak azt idegesítik az ilyen alap kérdések, akit valamiért frusztrál a saját helyzete.
5/7 anonim válasza:
Én nem kérdezek ilyesmit. Mások többnyire nem jószándékkal kérdik, hanem hogy tudjanak a másikba belekötni, szurkálódni rajta.
6/7 anonim válasza:
Kolléganöm vett egy csaladi házat. Egy ilyen lépés minimum két évtizedig a bankhoz köti az ingatlantulajdonost. Ajánlottam neki, hogy a vezetöség felé ne mondja, mert eltapossák. Annak akinek hitelje van, kötelessége is van a bank felé. Az a hiteles (egyben munkavállaló) a munkáltató által könnyebben kihasználhatóvá válik. Megterhelhetik annyi munkával, hogy ki sem látszik belöle, hisz tudják nem fog nemet mondani. Az albérletek között lehet választani, kinek a buxájához mérten, a hitelösszegen nehezen.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen vagyoni f összemérés. De nem tudom mi értelme van a kérdezgetésnek, mert hazudhatnék amúgy akármit ezekre a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!