Elvehetem a borravalót a pincerektol, ez esteben?
Mielott barki is szidni kezdene, olvassa vegig.
Kis ettermet nyitottam 1 honapja. 3 pincerem es 2 szakacsom van. Miota megnyitottunk, minden nap dolgozok, es borravalot nem tettem zsebre.
Kozosen osztjuk az osszeset, a szakacsok es a pincerek kozott.
Nekem nagyon fontos, hogy a profizmus latszon a kiszolgalason, a pincer tudjon ajánlani a vendegnek.
Ehhez elengedhetetlen, hogy ismerje a menut.
Elso honapban nem kerdeztem ki sem az italokat, sem az eteleket, de hangsulyoztam, hogy szeretnem, ha tudnák mit árulunk, mi van a menun es miert van rajta. Ehhez termeszetesen kozosen leultunk, es el is meséltem a Whiskyket, az italokat, elkeszitesi modokat.
1 honap utan kerdeztem, hogy milyen GIN van a menun, es 2 pincernek fogalma sem volt, a harmadik tudta.
Arra gondoltam, hogy buntetesbol, vagy inkabb motivalas celjabol megvonnam a kozosen osszegyujtott borravalot (NEM SAJAT ZSEBRE TENNÉM, erre esetleg otletet adhat akinek van), attol, aki nem tud valaszolni... mert aki nem ismeri a menut, nem ajánlott, kevesebbet beszel a vendeggel, az gondolon kevesebb extrat tesz a vendegekert, amiert penz jarna.
Osszesen 8 féle etelunk van, es kb 20 féle ital, amit meg kell jegyezni.
Nem hiszem, hogy annyira nagy kéres, viszont g.ci fonok sem akarok lenni.
Elore is köszi a valaszokat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!