Mást is zavar amikor a munkatársai az irodában szocializálódnak amikor a főnök nincs bent és nem tudtok emiatt koncentrálni a munkátokra?
“Neked vannak egyáltalán barátaid? Kíváncsi egyáltalán rád bárki a való életben? Van párkapcsolatod? Nem rosszindulatból kérdezem ezeket, de szerintem először magad kéne rendbe tenned, azután a munkahelyed“
A barátok, párkapcsolat megléte még nem bizonyít semmit az emberről, csupán neki az erre való igényét, illetve annak kielégítettségét.
Attól függ, mit takar ez a szocializálódás. A munkavállalónak jár pihenőidő is a munkahelyen is, képernyős munkavégzés esetenként 10 perc szünetet kell(ene) tartani, ülőmunka esetén legalább 2 óránként fel kellene állni mozogni. Munkavédelem. Más kérdés, hogy jellemzően az emberek nem figyelnek ezekre, nem tartják be, aztán idővel jönnek a kellemetlen egészségügyi következmények, romló látás, fájós testrészek, koncentrációzavar... stb.
Természetesen az rossz, ha a munkaidő nagy részében valakik teljesen mással foglalkoznak és emiatt nem halad a munka, de nem vagyunk szünetmentes gépek sem.
Hát, Kérdező, nálunk te nem sokáig húznád. Szorosan csapatban dolgozunk, emiatt elvárás hogy tudjuk ki hogy van, kivel mi történik --> kinek van szüksége tehermentesítésre, kinek van szabad kapacitása stb. Ez nemhogy nem hátráltatja a munkát, hanem pont, hogy emiatt kiemelkedően produktív és megbízható a csapat.
Ahogy a többiek már leírták a szocializálódás önmagában nem jelenti azt, hogy áll a munka.
32
Ezt mi alapján írod? Ja, hogy nem fogtad fel amit írtam? Értem
Azért figyelitek?
Akik azt mondják, hogy nem zavarja őket a munkahelyi beszélgetés, azok rendben haladnak a munkával és elég nyugodt válaszokat írtak.
A másik oldalon meg, akiket zavar a munkahelyi beszélgetés, másokat lenézően írtak és magukat fényezve.
Érdekes.
#38: Nem. Majd a szakember megmondja, hogy miért mondtam. Nyugodtan keress fel egyet és mutasd meg neki ezt a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!