Mást is zavar amikor a munkatársai az irodában szocializálódnak amikor a főnök nincs bent és nem tudtok emiatt koncentrálni a munkátokra?
Életemben egyszer zavart ez, amikor olyan szerencsétlenül volt leosztva a munka, hogy én sosem végeztem vele, a mellettem ülő kollégám negyedmagával meg sorozatokat nézett egész délután. Szívesebben hülyültem volna én is velük, de nem lehetett.
Normálisabb helyen ilyenkor én is szívesen "szocializálódom".
Én irodába egyszer sört vittem be mikor a főnök nem tudott jönni. Az egész irodaépület vedelt.
Nagyon nagy volt :)
1,3
Gusztustalan hozzáállás.
De a fizetést azért gondolom elvárjátok, hogy teljes legyen.
5
Ki kéne rúgni az ilyeneket.
Lelkiismeretlen, naplopó emberek!
Kérdező, te igazi munkahuszár vagy. De majd azt ne felejtsd el, hogy amint lelkileg kiégsz a sok folytonos munkától, nem leszel több a munkáltatódnak ugyanúgy, csak mégegy kieső munkaerő, akit hamarosan pótolni kellesz mással.
Egy nagyon jó mondást jegyezz nagyon meg: a munka munkát szül.
7
Azért mert esetleg mást zavar a pofázásod? Aki esetleg még nem végezte el a munkáját? Vagy leszarod ugye?
8
Engem nem zavar az, hogy munkába dolgozni mész és nem szocializálódni. Akkor mi a baj?
Szerintem az a normális nem a pofázás. Főleg mert nem egymagad vagy ott, mások lehet nem kíváncsiak a sok marhaságra ami kijön a szádon. Tehát légy tekintettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!