Ha látja rajtam a főnök, hogy élelmet tudok biztosítani magamnak, akkor már nem is számíthatok prémiumra?
Amúgy a maga mutogatás vezérel téged, hogy erre is futja, vagy tényleg ennyire ki..ott vak vagy? Attól, hogy jól megy neked az egy dolog szivi, de válság van. Munkanélküliség 300-400 ezer fő körül, 22800ft a segély(már nem az a neve, tudom), vendéglátás kész vége meghalt, jól fizető autóipari meló köszöni szépen majd visszatért 6 év múlva buksit csókolva. Sovány karácsony lesz, nem gazdag. Valaki ma lett csöves, valaki meghalt (Covid, éhség, öngyilkosság, stb.), és akkor hadd ne folytassam.
Örülj neki hogy egyáltalán többet kapsz mint a jelenkori minimálbér, és nem szorulsz más segítségére. Gondolkozz néha el, te semmire való gazdag pénzes nárcisz. Majd mikor a sarki kisboltbol kijossz este 6kor, és leszurnak, mert Adidas cipod volt, majd észbe kapsz hogy hol és milyen helyen élsz te... Rom.
Köszönd meg, mert van olyan jófej, hogy
1. A cég nehézségei ellenére ad valamit.
2. Előre közli, hogy ne pénzre számítsatok, ne legyen senki, aki ezzel kalkulál, és ezért megszívja.
Nekem eddig ez volt a legnyereségesebb évem, az év végi prémiumom pedig messze túlszárnyalta a fizetésemet. Attól még, hogy neked nem jött be, nem kell rögtön farkast kiálltani.
A vendéglátás szektor valóban leállt, de kora tavasszal újraindul, addig remélhetőleg volt az embereknek megtakarítása/támogató családja, melyek által eléldegélnek. Az autóiparnak pedig amúgy is átalakításon kell átesnie, ugyanis jelenleg nem fenntartható ütemben adták el a robbanómotoros gépjárműveket. Egy recesszió pedig mindig is kilátásban volt már, a covid-19 pedig megtolta egy picit, így hamarabb ideért. Ennyi a történet.
Ha pedig egy bolt előtt leszúrnak téged a cipődért, akkor nagyon-nagyon rossz helyen jársz.
Ez így nekem sértő lenne,nem vagyok csöves.
Mi az,hogy konzerv.
Anyum spejzében roskadoznak a házilag eltett befőttek.
Három tésztát bármikor megveszek.
Inkább ne adjon semmit,vagy adjon egy jobb bonbont (vagy rendeljen egy pizzát)és sussz,meg kapjam meg normálisan a fizetésem.
Vagy vegyen minden alkalmazotzjának 2000ft- ért egy szép,jobb fajta szaloncukrot,most a fajtája hirtelen nem jut eszembe,de ennyiért láttam a cba-ba.
De ez így nagyon gáz,egy liszt 100ft körül van.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!