Ha látja rajtam a főnök, hogy élelmet tudok biztosítani magamnak, akkor már nem is számíthatok prémiumra?
Figyelt kérdés
Azt terveztem, hogy a családomnak (feleségemnek, 2 fiamnak) a karácsonyra kapott prémium felhasználásával veszek ajándékokat. Viszont, közölte nem olyan rég, hogy senki sem kap több pénzt a munkájuk után, helyette ad egy csomagot, amiben 3 konzerv lesz, 2 üveg befőtt, 2 csomag tészta, 3 csomag liszt. Örülünk az ajándéknak természetesen, de nem erre számítottunk. Mit mondjunk a főnöknek? 38/F2020. nov. 30. 23:19
11/14 anonim válasza:
Amit a kérdező írt,annál még egy levél is jobb,vagy ha semmit nem kapnak.
Nem tudom,amúgy miért lettem lepontozva.
Senki nem érzi,hogy ez milyen megalázó?
12/14 anonim válasza:
És legfőképp mennyire nem karácsonyhoz illő?
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem jobb a levél, mert azzal még segget törölni sem lehet. A befőtteket viszont meg lehet enni.
14/14 anonim válasza:
Nálunk átlag 500 ezer (nettó) prémium volt /dolgozó, amiből én kimaradtam, mert friss dolgozó vagyok, és csak azok kaptak, akik már legalább 8 hónapja itt vannak. Nos, nekem 2 hét hiányzott hozzá.. Ilyen az élet, örülök hogy egyáltalán van új munkahelyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!