Mást is zavar amikor a munkatársai az irodában szocializálódnak amikor a főnök nincs bent és nem tudtok emiatt koncentrálni a munkátokra?
#20 "pont, mint a gimiben"
Ugyanerre gondoltam én is. Csak ott könnyebb volt, mert napra pontosan tudtad, mikor szabadulsz meg attól a környezettől. Munkahelyen meg fogalmad sincs, meddig kell elviselni a társaságukat. Mikor találsz normális munkahelyet.
22
Normális munkahely nem nagyon van. Az emberek nagy többsége szerintem ilyen így ugyanazzal a jelenséggel találkozni fogsz minden munkahelyen.
21
Talán mert kiakasztottak teljesen? Nem tudok koncentrálni már a munkámra. Látod, ennyire súlyos a helyzet..
"Normális munkahely nem nagyon van."
Igazából van egy csomó. Ez tipikusan az az eset, hogy mindenki szemben megy veled az autópályán, de biztos, hogy ők csinálják rosszul...
26
Azért mert valamit a többség csinál még nem teszi helyessé is azt!
28
Józan ítélőképesség, nemi igazságérzet és becsületesség kell hozzá, és elég hamar el lehet dönteni mi a helyes. Ez esetben még nem kaptam cáfolatot, miért lenne helyes visszaélni a munkahelyeddel és felvenni a fizetést a lustálkodásért.
#29: Oké, ez mind megvan. Ha a munkát elvégzik, akkor nincs miről beszélnünk. Továbbra sincs benne gondolom a munka leírásában, hogy nem lehet beszélgetni.
Az igazságérzetet meg ne keverd a rosszindulatoddal.
Lustálkodásról meg szó sincs. Fogalmam sincs, hogy dolgozol, de nálunk elő van írva a munka. Azt megcsinálom. A munkaidő többi részében azt csinálok, amit akarok.
Neked vannak egyáltalán barátaid? Kíváncsi egyáltalán rád bárki a való életben? Van párkapcsolatod? Nem rosszindulatból kérdezem ezeket, de szerintem először magad kéne rendbe tenned, azután a munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!