Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mást is zavar amikor a munkatá...

Mást is zavar amikor a munkatársai az irodában szocializálódnak amikor a főnök nincs bent és nem tudtok emiatt koncentrálni a munkátokra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 11:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%

Akkor én kilépek a sorból.

Habár szerencsére nem irodában dolgozom, hanem "terepen", de a munkaidőm alatt engem kimondottan zavar, ha azt nem munkával töltöm. Ha épp nincs teendő, akkor feltalálom magam. Előre dolgozok, tervezgetek, esetleg visszaülve az irodába összedobok pár excelt, bármi.

A kollégáim lehetnének a fenti hozzászólók is, általában ők is sorozatot néznek vagy mini programokat szerveznek maguknak. Néha megdöbbentő azért, de aztán az jut eszembe, hogy nem véletlenül keresek 2-3x többet náluk.

2020. dec. 4. 11:51
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van külön leülős rész a beszélgetéshez. Ettől még a kedves kollégák rendszeresen megfeledkeznek magukról és elkezdenek ott beszélgetni, ahol ez zavaró a zaj miatt, de meg van beszélve, hogy akit zavar, az átküldi őket és senki nem sértődik meg. Ez teljesen normális így szerintem.
2020. dec. 4. 11:51
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Zavar...főleg ha a főnöknő is beszáll velük a munka meg áll és végezze aki akarja.Ha nincs annyi munka vagy el van végezve időben akkor rendben de ne az legyen hogy ketten vihancolnak egy meg nyomja az ipart ez nagy pofátlanság!A munkahelyen az elsődleges feladat a munka elvégzése.

Jól mondja a 8-as válaszoló a munka munkát szül...ameddig a sarkára nem áll valaki és nem kéri a munka igazságos szétosztását.

2020. dec. 4. 11:52
 14/44 anonim ***** válasza:
15%

Én vagyok a 3-as,azt még hozzáteszem, hogy diákmunka volt és csak 2 hétre szerződtettek minket.

Nem is szeretnék azzal foglalkozni később amit csináltam, ettől függetlenül a munkát jó hangulatban de kiváló minőségben elvégeztük.

Gusztustalan te vagy ezzel a hozzáállásoddal. Gondolom te voltál anno suliba az osztály strébere is aki ha tanár elfelejtett dolgozatot irattatni, eszébe juttatta.

2020. dec. 4. 12:17
 15/44 anonim ***** válasza:
17%

Az értelmesebb embereket nem zavarja, mert felnőttként képesek arra figyelni, amit akarnak. Ha zavar, ne figyelj rájuk. Személy szerint, ha ilyet lehisztiznél, én főnökként kirúgnálak.

Egyrészt azért, mert az emberek nem robotok. Másrészt azért, mert valószínűleg a munkádhoz sem értesz igazán, ha mások beszélgetése zavar.

2020. dec. 4. 12:22
 16/44 A kérdező kommentje:

14

A stréber és becsületes között van különbség. Te meg a magadfajták azok a tipikus emberek akik elsumákolják a napot, haragszanak a becsületes emberekre, ha baj van akkor meg ujjal rájuk mutogattok, hogy a saját szarjaitok miatt ők szívjanak. Ez a leggusztustalanabb embertípus ami létezik.

2020. dec. 4. 12:23
 17/44 anonim ***** válasza:
20%
#16 🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 4. 12:25
 18/44 anonim ***** válasza:
41%
Ki mondta, hogy nem végezzük el a munkát? Kedves kérdező, te csak általánosítasz most. Nem is értem, hogy lehet ennyire megsértődni egy kis beszélgetésen. Csak nem az a probléma forrása, hogy kihagytak belőle, mert senko nem bír elviselni téged? :^)
2020. dec. 4. 12:28
 19/44 anonim ***** válasza:
50%

"A stréber és becsületes között van különbség."

Valóban. Te stréber és rosszindulatú is vagy.

"Te meg a magadfajták azok a tipikus emberek akik elsumákolják a napot, haragszanak a becsületes emberekre, ha baj van akkor meg ujjal rájuk mutogattok, hogy a saját szarjaitok miatt ők szívjanak."

Mesélj még a dolgokról, légyszi. Én szoktam dumálni melóban, DE cserébe feleannyi idő alatt elvégzem a dolgom, mint sokan mások. A fizummal kapcsolatban meg kértem emelést, a főnök nem adott. Közöltem vele, hogy akkor annyit dolgozok, amennyit fizetnek. Nem igazán tudott mit mondani, mert tudta, hogy nem talál a helyemre embert.

Amúgy csendben megsúgom, amíg a munkaleírásban nincs benn, hogy tilos a kommunikáció, addig csak frusztráltan kukacoskodsz és semmit sem ért a mondandód.

"Ez a leggusztustalanabb embertípus ami létezik."

Nem, az a rosszindulatú ember. Szóval, te.

2020. dec. 4. 12:30
 20/44 A kérdező kommentje:

18

Nyilván az, mert akkora igényem van egy kis kiadós süket fecsegésre :) Ezzel meg te általánosítasz mert azt hiszed mindenkinek igénye van rá.

Itt arról van szó, hogy nem gondoltok esetleg arra akinek az intim szférájába esetleg betolakodtok, zavarjátok őket.

Végtelenül önző magatartás. És lefogadom, aki nem társul azt elkezditek ugratni, esetleg hazugságokat terjeszteni róla, hogy szűz, sorozatgyilkos vagy beteg, pont mint a gimiben

2020. dec. 4. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!