A munkaügyi központ/foglalkoztatási osztály hogyan szokott kiutalni/kiküldeni munkára?
Figyelt kérdés
Munkanélkülin vagyok, és még nem kaptam tőlük levelet. Csodára nem várok, csak furcsa. (Le vannak terhelve, tudom.) Egyébként levelet küldenek, vagy felhivnak engem telefonon?2020. nov. 6. 13:13
1/3 anonim válasza:
Időpontot kellett kérni, és bemenni munkaközvetítőhöz. Most nem tudom, hogy működik, de ezen az oldalon vannak az állásaik. [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nagy segítség! Hasznos link, még nem is tudtam hogy ilyen is létezik! Ezer hála!
2020. nov. 6. 18:31
3/3 anonim válasza:
Sztem sehogy. Magamnak kellett keresni, ott barmok dolgoznak. Felhívott a nő, hogy pályázzak meg intézményvezetői állást. Meg beiratott volna számítógépes tanfolyamra, 20 éve számítógéppel dolgozom, ott meg azzal kezdték volna, hogy kell bekapcsolni a gépet. Igen, a kettő eset ugyanott történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!