Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy 20-as éveiben járó főnök...

Egy 20-as éveiben járó főnök letegezhet egy 60-as nőt, ha az nem adott erre kifejezetten külön engedélyt?

Figyelt kérdés

A nő nagyon rossz néven veszi ezt de szólni nem mer, mert ő egy utolsó irodai kis senki és ha szólna másnap nem kéne bemennie.

De azért nem durva hogy egy huszonéves takony manager letegez egy 60-as nőt engedély nélkül?

Ez bőven az a kategória hogy főnöki viszony ide vagy oda, erre előzetes engedélyt kéne kérnie. De ne tegezze-az anyja lehetne.

2020. okt. 25. 19:02
1 2 3 4
 31/38 Micimacko67 ***** válasza:
77%

Ha te vagy a 60-as nő kérdező, te nem akarsz nyugdíjba menni?

Lassan eléred a korhatárt...

2020. okt. 26. 17:17
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

nyugdíj után is melózni fogok, az kb 120.000-es nyugdíj amire majdan számíthatok, a hideg vízre se elég.

Ja és elgondolkodtató, ezzel a 120-as szar pénzzel a felső 20%ban vagyok. KSH adat. Mert a nyugdíjasok 80%-a még ennyit se kap.

2020. okt. 26. 18:43
 33/38 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, hány profilról osztod itt az észt?

Egyébként a szóhasználatod és fogalmazásmódod alapján úgy vagy hatvanas nő, mint én a dalai láma...

2020. okt. 26. 18:56
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! 😥😥 Bár csak ennyi probléma lenne a jelenlegi(és jóvőbeli), munkahelyemen. Ez tényleg ennyire komoly? Mert mindjárt megszakadok a röhögéstől!
2020. okt. 26. 21:14
 35/38 anonim ***** válasza:
67%

Állami szféra, igaz? Anyám mesélt rémtörténeteket róla, szegény benne dolgozik, de mindig hitetlenkedve fogadtam. Mostanság kezdem elhinni. Én versenyszférában dolgozok, ha volt is hozzád hasonló akadékoskodó idióta, attól hamar megszabadult a menedzsment. De nem volt jellemző.

Szedd össze magad, te egy beosztott vagy.

2020. okt. 27. 08:59
 36/38 anonim ***** válasza:
67%
Nagy karrier, hogy Mariska 40 éve a tápláléklánc aljáról ugat elkeseredettségében. Itt meg több nick név alatt válaszolgat...
2020. okt. 27. 09:28
 37/38 anonim ***** válasza:
42%

"akadékoskodó idióta"

- itt kérdezte a gyakorin, mi a lószarról beszélsz 35-ös? Bár jobb lett volna a szokások, etikett helyen kérdezni, odavaló...

(hasonló szituációban nálunk ment, a főnök barátságosan lezavarta ezt a fantasztikus időrabló, versenyszférában megengedhetetlen, katasztrofális párbeszédet.)

Azért ez meglepő, hogy ilyen válaszok jöttek, még az egyébként igen jókat író, tisztelt Goldmund úrtól is... Mint az fentebb már írtam: 5 másodpercet venne igénybe, az, hogy a főni megkérdezze mosolyogva:

-Tegeződhetünk? A hölgy meg felelné: - Igen.

Emberi megoldás.

Ma már nem megy ennyi sem?

Hm?

2020. okt. 27. 16:51
 38/38 anonim ***** válasza:
51%
Ha ilyen zseniálisan nagyszerű vagy a munkahelyeden is, mint amit itt produkálsz - kevered a profiljaidat -, talán jobb lenne, ha elmennél már most nyugdíjba.
2021. nov. 15. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!