Egy 20-as éveiben járó főnök letegezhet egy 60-as nőt, ha az nem adott erre kifejezetten külön engedélyt?
A nő nagyon rossz néven veszi ezt de szólni nem mer, mert ő egy utolsó irodai kis senki és ha szólna másnap nem kéne bemennie.
De azért nem durva hogy egy huszonéves takony manager letegez egy 60-as nőt engedély nélkül?
Ez bőven az a kategória hogy főnöki viszony ide vagy oda, erre előzetes engedélyt kéne kérnie. De ne tegezze-az anyja lehetne.
Ha te vagy a 60-as nő kérdező, te nem akarsz nyugdíjba menni?
Lassan eléred a korhatárt...
nyugdíj után is melózni fogok, az kb 120.000-es nyugdíj amire majdan számíthatok, a hideg vízre se elég.
Ja és elgondolkodtató, ezzel a 120-as szar pénzzel a felső 20%ban vagyok. KSH adat. Mert a nyugdíjasok 80%-a még ennyit se kap.
Kérdező, hány profilról osztod itt az észt?
Egyébként a szóhasználatod és fogalmazásmódod alapján úgy vagy hatvanas nő, mint én a dalai láma...
Állami szféra, igaz? Anyám mesélt rémtörténeteket róla, szegény benne dolgozik, de mindig hitetlenkedve fogadtam. Mostanság kezdem elhinni. Én versenyszférában dolgozok, ha volt is hozzád hasonló akadékoskodó idióta, attól hamar megszabadult a menedzsment. De nem volt jellemző.
Szedd össze magad, te egy beosztott vagy.
"akadékoskodó idióta"
- itt kérdezte a gyakorin, mi a lószarról beszélsz 35-ös? Bár jobb lett volna a szokások, etikett helyen kérdezni, odavaló...
(hasonló szituációban nálunk ment, a főnök barátságosan lezavarta ezt a fantasztikus időrabló, versenyszférában megengedhetetlen, katasztrofális párbeszédet.)
Azért ez meglepő, hogy ilyen válaszok jöttek, még az egyébként igen jókat író, tisztelt Goldmund úrtól is... Mint az fentebb már írtam: 5 másodpercet venne igénybe, az, hogy a főni megkérdezze mosolyogva:
-Tegeződhetünk? A hölgy meg felelné: - Igen.
Emberi megoldás.
Ma már nem megy ennyi sem?
Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!