Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy 20-as éveiben járó főnök...

Egy 20-as éveiben járó főnök letegezhet egy 60-as nőt, ha az nem adott erre kifejezetten külön engedélyt?

Figyelt kérdés

A nő nagyon rossz néven veszi ezt de szólni nem mer, mert ő egy utolsó irodai kis senki és ha szólna másnap nem kéne bemennie.

De azért nem durva hogy egy huszonéves takony manager letegez egy 60-as nőt engedély nélkül?

Ez bőven az a kategória hogy főnöki viszony ide vagy oda, erre előzetes engedélyt kéne kérnie. De ne tegezze-az anyja lehetne.

2020. okt. 25. 19:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Viszont vannak munkahelyek ahol mindenki tegez mindenkit. Ha ez egy ilyen hely, akkor fölösleges hőbörögni.
2020. okt. 25. 19:43
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Illik/nem illik … szerintem munkahelyen tok elfogadott a tegezosdi es amúgy sem akkora sertes, hogy ne lehetne elfogadni, hogy letegeznek. IKEA-ban is tegeznek kortol függetlenül. Tegezodve is meglehet adni a kello tiszteletet.
2020. okt. 25. 19:45
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
#10 képzeld, 20 évesen megjártam pár munkahelyet, szégyen vagy nem szégyen :) valamint nekem fura volt először hogy le magázott egy 64 éves ember, és meg kérdeztem pár ismerősömet hogy őket is magázzák e a főnökük és voltak többen is akik igent mondtak :) kicsit unalmas már ez a “jaaaj te még fiatal vagy nem lehet tapasztalatod” gondolkodás
2020. okt. 25. 19:53
 14/38 anonim ***** válasza:
17%

"szerintem munkahelyen tok elfogadott a tegezosdi "

HA a letegezett erre előzetesen engedélyt adott. Akkor. Különben tajparasztság. Már bocs, de a főnök se őrzött senkivel együtt libát ez nem haverság nem a szeretője, ez egy munkahely.Tegezze azt aki erre engedélyt adott. Ha normális főnök.

Ha meg egy ilyen kihanemén szarjani akkor meg bármit szabad neki.

2020. okt. 25. 19:59
 15/38 anonim ***** válasza:
83%

A tegeződést illik felajánlani, DE idősebb ajánlhatja fel fiatalabbnak, nő a férfinak, és főnök a beosztottnak.

Nos munkahelyen nyílván ez utóbbi a döntő. Nekem egyébként az a véleményem,hogy az ilyen sértődékeny általában össze-vissza puffogó, sz.rkavaró vénlányokat ki kell rúf

2020. okt. 25. 20:01
 16/38 anonim ***** válasza:
68%
Hopsz szóval ki kell rúgni a francba, a helyére úgyis talál az ember jobb munkaerőt kisebb pofával.
2020. okt. 25. 20:02
 17/38 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez az egész magázósdi egy nagy hülyeség, felesleges alá-fölé rendeltségi viszonyt teremt az emberek között, hogy ki kit tegez vagy magáz vagy csendőrpertuzik.

A tegezéshez meg nem kell engedély, nem ütközik törvènybe és ki is hal lassan szerencsére. Gondolom, a 60-as kolleganő sem magázza a huszoméveseket.

2020. okt. 25. 20:02
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Én egy esetben teszem ezt meg, ha automatikusan letegez. Az is az illem része ugyanis, hogy alapvetően magázódunk. Ha ő tegezni kezd, az egyet jelent azzal, hogy felajánlja a tegezést, mivel a magázás és a tegezés felnőttek között csak és kizárólag kölcsönös lehet.

Ha nem ez történt, akkor szerintem sem túl szép gesztus.

2020. okt. 25. 20:26
 19/38 anonim ***** válasza:
85%
Ha az adott munkahelyen általános a tegeződés, és a 60 éves nő került oda új emberként, akkor ne vegye rossz néven a dolgozó, hanem vegye tudomásul, hogy itt ez a szokás. És nem fogják az eddigi szokást megváltoztatni egy új, könnyen pótolható beosztott kedvéért megváltoztatni.
2020. okt. 25. 20:31
 20/38 anonim ***** válasza:
19 de azért illik ezt megbeszélni, nem csak "hé, te ott " , talán nem olyan nagy fáradság - kb, 5 másodperc társalgást igényel- az új kollégának azt mondani: Itt tegeződünk, szabad? biztos, hogy semmi gond nem lenne ebből. Szokásról meg az új "könnyen pótolható" automatikusan nem tudhat.
2020. okt. 25. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!