Egy 20-as éveiben járó főnök letegezhet egy 60-as nőt, ha az nem adott erre kifejezetten külön engedélyt?
A nő nagyon rossz néven veszi ezt de szólni nem mer, mert ő egy utolsó irodai kis senki és ha szólna másnap nem kéne bemennie.
De azért nem durva hogy egy huszonéves takony manager letegez egy 60-as nőt engedély nélkül?
Ez bőven az a kategória hogy főnöki viszony ide vagy oda, erre előzetes engedélyt kéne kérnie. De ne tegezze-az anyja lehetne.
"szerintem munkahelyen tok elfogadott a tegezosdi "
HA a letegezett erre előzetesen engedélyt adott. Akkor. Különben tajparasztság. Már bocs, de a főnök se őrzött senkivel együtt libát ez nem haverság nem a szeretője, ez egy munkahely.Tegezze azt aki erre engedélyt adott. Ha normális főnök.
Ha meg egy ilyen kihanemén szarjani akkor meg bármit szabad neki.
A tegeződést illik felajánlani, DE idősebb ajánlhatja fel fiatalabbnak, nő a férfinak, és főnök a beosztottnak.
Nos munkahelyen nyílván ez utóbbi a döntő. Nekem egyébként az a véleményem,hogy az ilyen sértődékeny általában össze-vissza puffogó, sz.rkavaró vénlányokat ki kell rúf
Szerintem ez az egész magázósdi egy nagy hülyeség, felesleges alá-fölé rendeltségi viszonyt teremt az emberek között, hogy ki kit tegez vagy magáz vagy csendőrpertuzik.
A tegezéshez meg nem kell engedély, nem ütközik törvènybe és ki is hal lassan szerencsére. Gondolom, a 60-as kolleganő sem magázza a huszoméveseket.
Én egy esetben teszem ezt meg, ha automatikusan letegez. Az is az illem része ugyanis, hogy alapvetően magázódunk. Ha ő tegezni kezd, az egyet jelent azzal, hogy felajánlja a tegezést, mivel a magázás és a tegezés felnőttek között csak és kizárólag kölcsönös lehet.
Ha nem ez történt, akkor szerintem sem túl szép gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!