Mennyire fárasztó 4 műszakban dolgozni gyárban?
Sziasztok.
Holnap lenne egy interjúm egy gyárban mint operátor. A fizetés is rendben van, viszonylag közeli csak 4 műszakos. Állítólag a HR-s szerint a munkások kedvelik ez a fajta műszakot, mert több a pihenő napjuk. Eddig csak 2 műszak volt a legtöbb amiben dolgoztam. Én a 3-at vagy a 4 műszakot nehezen tudom elképzelni, hogy is megy. Viszont kellene nagyon a munka, a pénz, mert több mint 1 éve nem dolgozok egyéb okok miatt és hetek óta ez az egy keresett meg. Interjú is hosszadalmas lesz, van ilyen teszírás, videó a cégről stb. Szóval elég komolyan hangzott. Szerintetek megérné, hogy elmenjek holnap erre? Sajnos más munka sem keresett közben. Pedig van általánosom és szakmám is de semmi. 20-as éveimben vagyok nő, szerintetek menni fog ez nekem? Kicsit parázok, de kell a pénz. Ez meg fizet többet mint 200.000.
Én a Tescoban voltam árufeltöltő, na ott tuti nem hívnak hétvégén.
Amúgy menj el mindkét interjúra, aztán úgy dönts, mert a feltöltés lazább lehet munkaidőben, viszont pénzbe nettó 140-150nél többre ne számíts.
4 műszaknál egy héten nem kell mindenből 5 napokat menni. Hagyományos 3 műszakozás sokkal kimerítőbb.
4 műszaknál be kell menni szombaton és vasárnap is, akár délután vagy éjszaka. Ilyenkor hétköznapra esik a pihenő nap, ami nem minden esetben 2 egybefüggő nap. Ezért kompenzálni kell. Utolsó héten csak 3 éjszakát kell dolgozni és a többi nap mind szabadnap. Több a fizetés, mint a sima 3 műszak esetében.
#33: Azért, mert van négy műszak, A-B-C-D, és ők forognak.
Mondjuk hétfőn, kedden és szerdán az A nappal, a B éjjel, a másik két műszak pihen. Utána meg az A-B pihen három napot, és a C-D dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!