Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fárasztó 4 műszakban...

Mennyire fárasztó 4 műszakban dolgozni gyárban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Holnap lenne egy interjúm egy gyárban mint operátor. A fizetés is rendben van, viszonylag közeli csak 4 műszakos. Állítólag a HR-s szerint a munkások kedvelik ez a fajta műszakot, mert több a pihenő napjuk. Eddig csak 2 műszak volt a legtöbb amiben dolgoztam. Én a 3-at vagy a 4 műszakot nehezen tudom elképzelni, hogy is megy. Viszont kellene nagyon a munka, a pénz, mert több mint 1 éve nem dolgozok egyéb okok miatt és hetek óta ez az egy keresett meg. Interjú is hosszadalmas lesz, van ilyen teszírás, videó a cégről stb. Szóval elég komolyan hangzott. Szerintetek megérné, hogy elmenjek holnap erre? Sajnos más munka sem keresett közben. Pedig van általánosom és szakmám is de semmi. 20-as éveimben vagyok nő, szerintetek menni fog ez nekem? Kicsit parázok, de kell a pénz. Ez meg fizet többet mint 200.000.

2020. szept. 27. 17:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%

Én a Tescoban voltam árufeltöltő, na ott tuti nem hívnak hétvégén.

Amúgy menj el mindkét interjúra, aztán úgy dönts, mert a feltöltés lazább lehet munkaidőben, viszont pénzbe nettó 140-150nél többre ne számíts.

2020. szept. 28. 07:21
 32/34 anonim ***** válasza:

4 műszaknál egy héten nem kell mindenből 5 napokat menni. Hagyományos 3 műszakozás sokkal kimerítőbb.

4 műszaknál be kell menni szombaton és vasárnap is, akár délután vagy éjszaka. Ilyenkor hétköznapra esik a pihenő nap, ami nem minden esetben 2 egybefüggő nap. Ezért kompenzálni kell. Utolsó héten csak 3 éjszakát kell dolgozni és a többi nap mind szabadnap. Több a fizetés, mint a sima 3 műszak esetében.

2020. szept. 28. 12:30
 33/34 anonim ***** válasza:
18%
Nem értem miért hívják ezt 4 műszaknak.6 óra munka lenne a logikus.
2020. szept. 28. 16:39
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

#33: Azért, mert van négy műszak, A-B-C-D, és ők forognak.

Mondjuk hétfőn, kedden és szerdán az A nappal, a B éjjel, a másik két műszak pihen. Utána meg az A-B pihen három napot, és a C-D dolgozik.

2020. szept. 28. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!