Magány vagy társaság? Egészség vagy túlhajszóltság
24N vagyok, egy gyárban dolgozok minőség ellenőrként,elég kevés barátom van.
A mostani munkahelyemen annyira nyitottak a lányok nők,hogy végre jól érzem magam, társaságban vagyok,a munka álló, fárasztó és minden nap fáj a talpam, a lábujjaim be van dagadva és a sarkam iszonyúan szúr
Szóval itt darálni kell rendesen
Ha hazaérek este 19 kor már alszok reggel 4 kelek. A fizu jó 240 nettó
Az a részleg ahol mi dolgozunk meg fog szűnni és minket dolgozokat szét szórnak 3 helyre.
Engem felkértek,hogy menjek át az egyik helyre mert nincs ember, elvállaltam mert a műszakvezető szerint ott jó dolgom lesz és,hogy ő is dolgozott már azon a helyen tudja milyen.
A helyzet a következő
Ezen az új helyen kb úgy nézz ki mintha most indulna be csak a cég
Van egy nagy épület raktár, ami félig üres,alig van itt valami, az én részlegem egy kis lyukban van,nagy az üresség nagy a csend nincs itt senki,a munka túl könnyű egész nap tudok üllni,nem fáj a talpam,nincsenek egészségügyi problémák,ha vége a melónak végre nem vagyok fáradt és el tudom intézni mindent,de túl magányos vagyok, ha beindul a cég lesz 3 műszak és több ember is, de mikor ??
Kérdés maradjak ezen a helyen ahol nem szakadok bele a munkába, de csak délelőttös szak van szóval a műszak pótlékok most nagyon kiesnek, a fizu csak 160 nettó, és várjam meg amíg beindul a Volkswagen sor és jönnek majd többen is és akkor lesz 3 műszak és társaság.
Vagy keressek egy másik munkahelyet
Az egészség a legdrágább kincs. Ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre.
A pénz nem ér annyit, hogy feláldozd miatta az egészségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!