Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek milyen szinten számít,...

Nektek milyen szinten számít, hogy jó legyen a társaság a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Előző munkahelyemről félig mondva azért jöttem el, mert a legtöbb jófej kolléga eljött. Aki maradt és beszéltem nekik erről azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel ilyen szinten, ez egy munkahely itt nem kötődnek barátságok, az a lényeg, hogy a munka el legyen végezve.

2 dolog miatt jöttem el az előző munkahelyemről, mert az iroda 1/3-a el ment szülni, vagy jobb munkahelyet talált és lelépett, persze ez azzal is járt, hogy létszámhiány lett és sok munkánk volt, bent meghalt teljesen a hangulat, mindenki a munkára koncentrált és a határidők miatt feszült volt szinte mindenki.

Mi a megoldás erre? Ettől félek, hogy következő munkahelyemen is így járok, vagy teljesen külön kellene választani a kettőt, hogy itt tényleg mindenki csak kolléga és nem foglalkozni a másikkal?

Nem akarom hosszabb litániában ragozni, remélem érthető így is a történet.

2020. jan. 1. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon. Én ezért vagyok itt a jelenlegi munkahelyemen 4 éve, és ezért nem merek felmondani, pedig néha a határán vagyok (stresszes, és nem épp a legjobb a fizetés). De tudom, hogy soha életemben nem találnék mégegy ilyen jó csapatot, mint ami itt van. Pedig egyszer kénytelen leszek felmondani, mert ha reálisan nézem, nem itt tervezem leélni az egész életemet. De pl egyszer 2,5 hónap fizetésnélküli szabira mentem (mert akkor úgy volt, hogy felmondok, de végül ebben állapodtunk meg), és külföldön voltam, utazgattam, mégsem a családom hiányzott a legjobban, hanem a munkatársaim.

Szóval szerintem nagyon fontos.

2020. jan. 1. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon fontos, hiszen bent vagyunk 9 órát és az ottani légkör nagyban befolyásolja a hangulatunkat.

9 hónapja jöttem el életem első munkahelyéről, ahol eleinte rettentő jó volt a hangulat, aztán fokozatosan romlott, de 3 emberrel még így is jelenleg is tartom a kapcsolatot. Sőt, nem igaz, 5-tel, csak közülük 2-en 1-2 évvel előbb eljöttek, mint én.

2020. jan. 1. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem számít, mert itt, ebben az országban valóságos MMA -mérkőzések zajlanak a munkahelyeken.
2020. jan. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!