Ti szerettek munkahelyi eseményeken részt venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok gondolok itt bográcsozás,munkahelyi összejövetelek és ha igen miért illetve ha nem miért nem szeretsz ilyenen részt venni2019. jún. 27. 11:59
1/10 anonim válasza:
Ha jó a társaság, igen. Volt olyan korábbi munkahelyem, ahol gyakran volt ilyesmi, céges bulik, sörözés, forralt borozás, közösen önkénteskedés, volt hogy simán megünnepeltük egy munkatárs születésnapját. Mivel jófejek voltak, ezeken jól éreztem magamat. A mostani munkahelyemen nem az hogy nem jófejek, de nem igazán van senki, akivel lehetne, nincs igazán csapat sem, elszeparált projektek vannak, és teljesen másféle emberek vannak, így még az évi egy céges vacsora is nyögvenyelős.
2/10 anonim válasza:
nekünk az irodában jó a társaság, de nem nagyon szeretek ilyen programokra menni.
Még a közeli barátokkal is évente 2-3x max, nem hiányoznak ezek az összejövetelek, persze elmegyek évente 1-2 csapatépítésre.
3/10 anonim válasza:
Én igen.
Jó a társaság, és munkaidőben vannak ilyenek.
Hétvégén meg esténként nem lenne ilyenekre időm.
4/10 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen nem szerettem semmilyen eseményt, mert senkit nem kedveltem igazán a kollégák közül. 12 vérbeli sunyi, pletykás nővel dolgoztam együtt és már délben fájt a fejem a felszínes "csajos" csacsogásaiktól, egy perccel sem akartam többet tölteni a társaságukban, mint amennyit muszáj volt. Én is nő vagyok, de abszolút nem az a csajos fajta, nem volt bennünk semmi közös. A mostani munkahelyemen sokkal normálisabb emberek dolgoznak, akikkel érdekes témákról is lehet beszélgetni, nem csak felszínes szarságokról, szóval velük bármikor szívesen csinálok programot, sokukkal jóban vagyok.
6/10 anonim válasza:
Nem.
Unalmas emberek. Nem azért mondom, el lehet velük munkaszünetben beszélgetni, de pluszban, mikor inkább bármi mást csinálhatnék, inkább nem tölteném velük az időmet.
Gyerekek a téma, nekem nincs, asztrológia, ebben nem hiszek. Ahhoz meg nincs kedvem, hogy ásítozzak meg forgassam a szemem. Meg amúgy sem bírom az embereket.
7/10 anonim válasza:
Fölösleges jópofizásnak tartom.
8/10 anonim válasza:
Nem, én sose szerettem, ha a szabadidőmből is vesz el a munka. Ok, hogy nem kötelező, de azért nyilván te vagy a gyökér, ha nem mész el, szóval mégis ilyen "kötelezően ajánlott". Mikor nem volt még családom, csak-csak elment néha egy ilyen, de mióta van, a szabadidőm végképp az övék, nem a munkahelyemé. Munkaidőben mehet, az nem gond.
9/10 anonim válasza:
Igen, a tréning és business napok hatalmas élmények!
10/10 anonim válasza:
Attól függ milyen a társaság. Ha szar akkor semmi pénzért nem megyek el hogy bájcsevegjek olyan emberekkel akikről tudom hogy a hátam mögött miket mondanak rólam és hogy emiatt elvegyenek a szabadidőmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!