Csak én félek munkahelyi WC-ben kakilni?
Mindig attól tartok, hogy meghallják vagy kiszagolják.
Irodában dolgozom, a WC-k a lifteknél vannak, de mindig egy emelettel lentebb megyek, nehogy a szag vagy hanghatást egy kolléga észrevegye.
Ez normális?
Csak te.
Nalunk a wc-k zarva vannak irodak szerint, mert nem mindenki szeret takaritani maga utan. A kulcs meg olyan helyen ahol mindenki latja hogy elveszed. Es ugyanabban a legterben meg cigisekre is szamithatsz. Also emeleten meg semmi keresnivalo, ok se jarnak fel hozzank kulazni.
Örülj neki, a kakilás miatt nem lehet bebizonyítani, hogy mátrixban élünk.
Amikor megjelent a film, vettem egy könyvet, és abban több fejezezen keresztül különböző szempontból tárgyalták a székletet.
Néhány hónapja meg a pénzről (A pénz) olvastam, abban is volt egy fejezet a székelésről, hogy a kakiddal való bánás összefügg a pénzzel való bánnással. Volt benne text kérdések is. "Mielőtt lehúzza, ránéz?"
Úgy a két ciki téma a kakilás, és hogy mennyi keresel (A könyv szerint)
Én is. Eddig egyedül voltam egy műszakban, most ketten vagyunk. Ki szoktam küldeni a kollégát a porta elé, ha nagy dolgom van. Elmegy addig cigizik egyet.
Amúgy cikinek érezném. Vékonyak a falak, tényleg hallani mindent.
Mi régen hülyültünk úgy haverokkal, hogy bementünk nyilvános wcbe szarni, és szarás közben elkezdtünk ordítani, vagy nyögni, mintha élveznénk :D
Lol, vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!