Csak én félek munkahelyi WC-ben kakilni?
Mindig attól tartok, hogy meghallják vagy kiszagolják.
Irodában dolgozom, a WC-k a lifteknél vannak, de mindig egy emelettel lentebb megyek, nehogy a szag vagy hanghatást egy kolléga észrevegye.
Ez normális?
Nem csak Te félsz :D
De szerintem nagyon függ a wc-k kialakításától is.
Ahol most dolgozom nem én sem merek, még akkor is ha nagyon rajtam van a hasmars, akkora a víznyomás, hogy még a wc papír is alig megy le néha, wc fülkék vannak, ergó hiszen külön nincs úgy leszeparálva egyiksem, mint például otthon vagy igényesebb helyeken, tehát a hang és szag hatás instant elér mindehova, szagelszívó nuku...
Na ilyen én sem merek trónolni, de ha máshogy lenne, biztos mernék.
en se merek, csak ha nagyon muszaj.
Nalunk nem is lehet zarni, fogni kell:D
En nem vagyok nagy testu, szoval ha nalam nagyobb darab ember hirtelen erobol kinyitja akkor engem is kiranta szerintem :D
Én pont ellenkezőleg, a munkahelyen tudok a legjobbakat kakálni. A munkahelyemen ezer ember jön-megy naponta. A wc-ben is sok fülke van. Ha ki is hallatszik, vagy szaglik valami, senki nem tudja, hoyg az tőlem jött és nem valamelyik másik fülkéből.
Otthon viszont csak egy wc van. Az egész lakásból hallani, ha ott történik valami. Mivel nem lakunk ezren, így pontosan tudja mindenki hogy hol vagyok. A szagok is egyértelmű, hogy tőlem jönnek. Az sokkal jobban zavar.
Bár nem volt kérdés, de én is maszturbáltam már (sőt szexeltem is(!)) munkahelyi wc-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!