Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ausztriai hotel munkavállalásn...

Ausztriai hotel munkavállalásnál milyen munkahelyi körülményekre, kollektívára kell számítani?

Figyelt kérdés
Németországban dolgoztam már teljesen mást a nyelvvel nincs problémám, Ausztriában szeretnék munkát vállalni, és érdekel hogy mennyire megbízhatóak a munkáltatók, mik az elvárások, ugy általában milyenek a kollégák új emberekhez való hozzáállása? Tudom nem leányálom, de muszáj ugródeszkának. Számomra fura, hogy egy önéletrajz beküldése és pár telefonbeszélgetés után csak úgy ülj autóba, és gyere ki.Olyan hihetetlen ez az egész, hogy megyek bekopogok a bejárat elött hogy helô jöttem dolgozni. Ez tényleg így müködik? tényleg megbízhato ennyire az a munkáltató?
2019. máj. 28. 06:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Próba szerencse.

Vannak megbízhatóak és megbízhatatlanok.

Mindenhol más az elvárás, elméletileg tudj beszélni németül és el tudd végezni a munkát.

Ugyan olyan mint máshol valahol szeretik őket valahol pedig nem, álltalában a magyarokat sok helyen szeretik mert ők a legjobb munkaerő, valahol ezt sajnos nagyon ki is használják de helyek válogatják,de van olyan hely is ahol nagyon meg becsülnek.

Pedig ott úgy szokás, nekem is furcsa de ott úgy van, nyilván azért ha már el mész oda kocsival azért akkor már több helyet is keress ha esetleg nem védnöke fel oda akkor legyen B,C,D terv is.

Sok helyen igen így működik,nagy a munkaerő hiány.

Nem biztos hogy megbízható de ez máshol is így van, van aki megbízható és van olyan aki nem.

Sok sikert :-)

2019. máj. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!