Holnap lenne egy interjúm egy gyárban mint operátor. A fizetés is rendben van, viszonylag közeli csak 4 műszakos. Állítólag a HR-s szerint a munkások kedvelik ez a fajta műszakot, mert több a pihenő napjuk. Eddig csak 2 műszak volt a legtöbb amiben dolgoztam. Én a 3-at vagy a 4 műszakot nehezen tudom elképzelni, hogy is megy. Viszont kellene nagyon a munka, a pénz, mert több mint 1 éve nem dolgozok egyéb okok miatt és hetek óta ez az egy keresett meg. Interjú is hosszadalmas lesz, van ilyen teszírás, videó a cégről stb. Szóval elég komolyan hangzott. Szerintetek megérné, hogy elmenjek holnap erre? Sajnos más munka sem keresett közben. Pedig van általánosom és szakmám is de semmi. 20-as éveimben vagyok nő, szerintetek menni fog ez nekem? Kicsit parázok, de kell a pénz. Ez meg fizet többet mint 200.000.
#20: Szerintem kevered a 4+2-vel. A négy műszak 12 órás. Két, vagy három napos váltásban. Nálunk három nap volt, ugyanúgy, mint a 11-es válaszolónál, csak náluk két napos váltásban.
2020. szept. 27. 22:36
22/34 A kérdező kommentje:
Na figyu. Közben felhívtak munka miatt végre, ami baromi közel van,szinte 1 busznyira. Árufeltöltő önkiszolgálón. Szerintem ez azért jobban hangzik :D. meg árufeltöltésben volt tapasztalatom is. Bár ez önkiszolgálo, de lehet megtetszik. Inkább ezt választanám szerintem. Leaglább van választásom. :)
2020. szept. 27. 22:55
23/34 anonim válasza:
Nem keverem és nálunk 8 órás volt a 4 műszak. Még valahol meg is van a beosztásom. Amúgy mindegy h 8 vagy 12 óra pajtás
2020. szept. 27. 23:26
24/34 anonim válasza:
Nem gondoltam hogy ez a kérdés is fikció. Senkit nem hívnak vasárnap este 10-kor munka ügyben. Egy kamu ez is. De vajon miért, mi értelme? Tényleg írd már le.
2020. szept. 27. 23:31
25/34 A kérdező kommentje:
24-es nem kamu..közben azaz nem pont mostanában. Mai nap. úgy értem. és ha nem hiszed sajnálom, nem érdekel. Én leírtam mi történt.Ennyi. a kérdést meg 5 óra után tetem ki ha figyelmes lettél volna...közbensok minden törtnéhet.
2020. szept. 27. 23:34
26/34 anonim válasza:
Igen, vasárnap este 21 :30-kor még arról beszéltél, milyen fülbevalót veszel fel. Vasárnap 17:00-kor sem hivnak senkit munka ügyben. Pláne ilyenben. Mondom, csak a miértet nem értem? Amúgy ha figyelmes vagy, mint írod nekem, vártál volna reggelig a kiírással. Így teljesen hiteltelen. Mindegy. Kár volt ennyi szót pazarolni erre.
2020. szept. 27. 23:38
27/34 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell mindig a rossszindulat...Én nagyon megöörültemhogy végre hívtak, nem fikció..és hiszed vagy sem igen régebben mikor hívogattak engem munka miatt, akkor is hívtak vasárnap, áárufeltöltöősök dolgoznak vasárnap is, egyszer este 6-kor hívtak, hogy ráérek e mésnap intejrúra szóval..nem értem miért hihetetlen neked...Én örülök. Na ennyi :)
2020. szept. 27. 23:39
28/34 A kérdező kommentje:
26-os neked is kár volt ezt apár sort elpazarolni..lemaradt a vége az nem lehetséges? Annyira belelkesültem. Nem kell feszültséget generálni...milyen emberek vannak itt hihetelen na én léptem, mielőtt vitaháborúválnaa szavamból. Mennyire kitduuják forgatni it t az ember szavát..
2020. szept. 27. 23:40
29/34 anonim válasza:
Örülök hogy örülsz. HR-es nem dolgozik se szombaton se vasárnap. De rendben. Vasárnap este csak úgy röpködnek a munka ajánlatok pándémia idején. Tényleg utolsó üzenetem volt. Nem ér annyit. Pá
2020. szept. 27. 23:42
30/34 A kérdező kommentje:
Árufeltöltésnél hol van HR? ott általában a fönökök hívnak. Máskor is a fönök úr hívott engem és ő beszélgetett velem..Látom nem ismered az árufeltöltést. Szombaton is hívtak egyszer. Meg is lepődtem. Hidd el dzoktak hívni, ha kell ember. de látszik rápörögtél a kérdésemre, mikor írod nem ér anyit de még tovább is válaszolsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!